Alla vi som gillar Maria

söndag 7 oktober 2018

Skyltsöndag på mitt eget lilla vis :-)

Jag har haft en ganska händelselös vecka - i alla fall skyltmässigt men ni kan väl hänga med i alla fall?

 I måndags jobbade jag från morgon till kväll och på vår lilla uteplats står våra fina stolar och väntar på att det ska komma nååååågra fina dagar till så att de blir använda. Eller så har ingen orkat plocka undan dem....


Även i tisdags jobbade jag ett låååångt pass. Jag har gett mig själv i uppdrag i samråd med en god vän att dricka mer vatten (jag är sjuuuukt dålig på att dricka. Vatten....) och jag försöker att tömma min fina flaska mellan varje rast. Ja i mig själv alltså ;-)


I onsdags var jag ledig och hann med några behövanden - jag avskyr måsten!. Bland annat var jag såklart på gymet!I torsdags slutade jag tidigt och gick på en härlig långpromenad ut på Näsby där jag lämnat en klänning för lite fix hos Josef Skräddare. Fick en fin påse att bära hem den i.


I fredags var det dags för veckans sista arbetsdag och en kollega påpekade att det var väldigt länge sen jag delade en fredagsfräckis. Såklart lyssnar jag på mina vänner och den får skylta för fredagen.I går var det väldigt härligt väder här i Skåne så jag passade på att ta en vända i nya omgivningar. Så det får bli en Maria-skylt som avslutar min vecka eftersom jag knappt kommit ur sängen än.....
Som vanligt är det BP som styr upp det här med skyltarna!

6 kommentarer:

 1. Du är bra på skyltning Du :) Att finna skyltar till en vecka är bra gjort.

  SvaraRadera
 2. Vilka fina stolar ni har på din arbetsplats, speciellt solstolen! Är dom till för er eller för kunderna? Hoppas på både och.
  Så du är dålig på att dricka vatten. Under sommaren är jag hur bra som helst på det, men under vintern är det sämre.
  Å ni har fortfarande en "riktig" skräddare i Kristianstad. Stort GRATTIS! Även om jag själv aldrig gått till en skräddare...

  En toppen skyltning! Mycket bra jobbat där! Tusen tack för den och länken:-)

  SvaraRadera
 3. Jag är också alldeles för dålig på att dricka vatten!

  SvaraRadera
 4. Hej, fastnade på dina köksbilder, du kallar köket litet o det kan jag förstå, jag hade ett bondkök förut men efter flytten har jag en skokartong. Det får bara plats ett pyttebord med en pyttestol så nu kan jag inte ha några gäster där. Okej då, bordet har klaff och jag har extra stolar men används de så kan man inte öppna skafferiet eller ugnsluckan. Jaja, världsliga problem. Vem gillar inte Piff o Puff!

  SvaraRadera
 5. Härligt att ni trivs i lägenheten! Köket ser bara mysigt ut. Och ditt sovrum är ursnyggt. Perfekta färger nu på hösten och snyggt med steghyllorna. Vi trivs också bra. Kom också iordning snabbt men har väntat att sätta upp för mycket på väggarna med flit. Idag kommer två stora tavlor vi gjort av foton. Ska bli spännande att se hur de ser ut när de kommer upp på väggarna.
  Bra att ha vatten i flaska för då dricker man hela tiden. Jag har vattenflaska i bilen, i stallet ja överallt. Ha det fint! Kram

  SvaraRadera
 6. Thank for your very good article! i always enjoy & read the post you are sharing!

  ดูหนัง

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...