Alla vi som gillar Maria

tisdag 20 september 2011

Dum dummare dummast

Mina barn har bestämt sig för att ruinera mig. De har inte sagt det rakt ut och de kör med ganska raffinerade metoder men jag tror att jag har avslöjat några av deras knep.

Ta till exempel det här med skor.

På något sätt har de  - alla tre! - sett till att deras fötter växer ohämmat. Detta leder såklart till att jag ständigt måste köpa nya skor och var gör man  bättre det till tre st barn än i den här affären ni vet där man kan köpa tre par skor men bara betala för två! I och för sig är inte kvalitén den bästa men spela roll -  deras fötter växare ju fortare än man kan säga flaggstångsmålarvikarie så de hinner inte använda dem så länge i alla fall.

I vilket fall som helst var jag där igår (igen) och framför mig i kön står det i ung tjej med två par skor i handen. När det är hennes tur så frågar expediten om hon inte hittade ett tredje par.

- Nej, jag har inte råd med tre par, jag ska bara ha dom här.

Expediten förklarar tålmodigt deras affärsidé men tjejen är envis - hon har inte råd med tre par skor.

Jag beundrar expediten som istället för att himla med ögonen och skaka på huvudet (ungefär som jag gör bak ryggen på tjejen i fråga - ni vet - jag och korkade människor är inte en slående kombo, läs mer om det HÄR ) förklarar ytterligare en gång hur det hela är uppbyggt. Tjejen med de två skorna börjar nu bli riktigt irriterad och frågar om hon kan få betala sina skor nån gång  - hon har faktiskt lite bråttom....

....hon ville antagligen hinna till (h)järnaffären oxå innan de stängde för dagen...


Jag borde kanske skaffa visitkort med min bloggadress som jag kan dela ut till alla stjärnor jag skriver om!!

5 kommentarer:

  1. Hahhha, bråttom, bråttom, stressa, stressa. Då kan besluten bli något felaktiga.

    SvaraRadera
  2. Hahahahaha!! Skrattar rått och hjärtlöst!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag dööööör!! Fasen vad du är rolig :D

    SvaraRadera
  4. De har även ta två få det billigaste paret till halva priset. ;)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...