Alla vi som gillar Maria

onsdag 31 augusti 2011

Dum dummare

För ett tag sen fick jag av en slump reda på att jag har osannolikt högt IQ. För er som inte var med på den tiden kan läsa allt om det här!

Kanske är det därför jag  har lite svårt för korkade människor?? Ni vet såna som inte fattar halvsju och som man får förklara allting för.

Jag har ju det. Jag har faktiskt väldigt svårt för korkade människor. Tyvärr råkar jag ganska så ofta ut för dem i mitt arbete. (För er som inte vet så sitter jag i kassan på en mer - eller mindre - känd butikskedja.)

Precis innan jag gick på semester hade jag en man i min kassa. (Alltså jag har haft många män i min kassa men just den här mannen var lite speciell...) När han drar sitt kort i betalterminalen så är det precis som om något tar emot. Han rynkar lite irriterat på ögonbrynen och jag känner att det var läge att lätta upp stämningen lite.

-Du har kanske för mycket pengar på kortet säger jag med en blinkning.

Mannen tittar på mig med frågande blick.

Och det är nu jag förstår att han är en av DEM. En av de här urbota tråkiga människorna som antingen inte förstår skämtet eller som inte har vett att skratta fast de inte tycker det är roligt.

-Eeeh, jag menade att det är kanske därför det tar emot när du drar kortet. Det är för tjockt pga alla pengar som finns på det!

Han fortsätter titta på mig. Totalt nollställd. Sätter mitt sista hopp till att han är turist och inte förstår vad jag säger men inser att så är inte fallet när han vänder sig om till sin fru och ber henne dra sitt kort i stället.

Undrar om hon var lika korkad som han eller om hennes toleransnivå är högre än min??

3 kommentarer:

  1. Dottern sitter också i kassan i en butikskedja - och har berättat otaliga historier om "korkade" OCH elaka människor
    Svar: Nä, jag sover inte men morgonen har varit otroligt seg på grund av en sömnlös natt :-/
    Gomorron :-D

    SvaraRadera
  2. Åh vad jag gillar dig! Du är ju bara bäst!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Haha, det där känner jag igen. Jag tror vi har samma humor ;)
    I bland har jag tvivlat på min humor, alltså tänkt att jag kanske har konstig humor. Men så kan det ju inte va, hihi
    Kram

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...