Alla vi som gillar Maria

söndag 21 juli 2019

Long time no see. Både London och blogg.

När min äldsta dotter fyllde 15 för fyra år sedan åkte hon och jag till London så när min yngsta dotter fyllde 15 blev det såklart en resa igen till denna fantastiska stad. Och bloggaren i mig vaknade till liv för en stund. Eller många stunder rättare sagt!

Att anställda måste uppmanas till att tvätta händerna är väl inte den skylten man vill se på toan på en restaurang direkt.... De andra skyltarna kräver väl ingen vidare förklaring.
Vad som däremot kräver en förklaring är min frånvaro från bloggen men det tar jag nästa gång! Om det finns någon kvar som läser vill säga??

6 kommentarer:

 1. Hej, vad är det för rör vid handfatet med uppmaningen att personalen ska tvätta händerna. Ser jättekonstig ut...Jag gillade däremot skyltarna i provrummet! Superbra tanke! Så man slipper blanda ihop grejerna.

  SvaraRadera
 2. Ja du ser. Det behövdes "bara" en tripp till London för att d skulle vakna ur bloggdvalan. Jättekul att du väljer just Skyltsöndag för din återkomst i Blogglandia.
  Skyltarna är kanooon. Mina favon är utan tvekan den med "Polite notice" - så brittiskt, så artigt;-)
  Ja åsså skylten som uppmanar personalen att tvätta händerna. Minns sådana skyltar från USA i slutet på 1980-talet. Trodde inte mina ögon då, än mindre att uppmaningen verkar finnas kvar nu i England, och det år 2019 - otroligt egentligen.

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken.

  PS. Ja, Paula och jag har ju kommenterat så här långt. Hoppas dock att du får fler läsare/kommentarer. Vem vet du har kanske flyttat ihop med den nya kärleken och varit på honeymoon;-) DS.

  SvaraRadera
 3. Ja jag har tänkt på dig. Kollat lite varstans efter livstecken😎

  SvaraRadera
 4. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
  1 ÄLSKA STAV
  2 VINNA EX TILLBAKA
  3 KVINNENS FRUIT
  4 FRÄMNINGSSTAV
  5 SKYDDSSTAV
  6 VERKSAMHETSSTAV
  7 GODE JOB STAV
  8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

  SvaraRadera
 5. Jag vill använda denna gyllene möjlighet för att tacka chef Dr Wealthy för att bota min (DIABETES VIRUS) med sin örtmedicin. Jag har lidit av DIABETES Virus i 5 år nu, och sedan dess använde jag läkemedel som håller mig till idag, men en dag när jag surfar på Internet träffade jag ett inlägg om en dam som botades för DIABETES av Chief Dr Rika så jag bestämde mig för att försöka se om han kunde rädda mitt liv. Lyckligtvis för mig blev jag botad av honom. Jag kan inte sluta tacka honom för vad han har gjort för mig om du har liknande problem kan du kontakta honom via e-post: wealthylovespell@gmail.com

  Chief Dr Wealthy har botemedel mot alla typer av sjukdomslag, ring eller Whats App +2348105150446.

  SvaraRadera
 6. Water Hack Burns 2lb of Fat OVERNIGHT

  More than 160 000 women and men are trying a simple and SECRET "liquids hack" to drop 1-2lbs each and every night as they sleep.

  It is very easy and works on anybody.

  Here's how to do it yourself:

  1) Get a drinking glass and fill it up with water half glass

  2) Proceed to learn this weight losing hack

  you'll be 1-2lbs thinner in the morning!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...