Alla vi som gillar Maria

söndag 14 april 2019

Skyltsöndag

I måndags var jag o Peter på Byggmax och köpte lite smått och gott. Dock inget godis då jag tyckte det verkade något svårsmält!


I tisdags fick vi upp nya fina skyltar på våra självutcheckningskassor då vi nyligen fått nya grindar med kvittoläsare.


I onsdags var jag ledig (som nog alla vet vid det här laget så som jag tjatar om det!) och passade på att hämta biljetterna till dotterns dansföreställning. Den fina målningen i entrén 9har jag kanske skyltat med innan men den funkar med all säkerhet en gång till!


I torsdags hämtade jag gratislunchen jag vann på jobbet!
I fredags var jag uppe i ottan för att hinna med mitt fredagsfys innan fredagsmys och var således på gymet innan det fanns personal på plats. Det fanns dock en stolföreträdare där som påminde om att...  
I går tillbringade jag hela dagen på jobbet och fnissade varje gång jag gick förbi den nya smaken på Whiskas kattfoder! Eller är det tryckfelsnisse som varit framme? 


Idag är det söndag och jag sitter i soffan och njuter av att höra hur min yngsta dotter Alice  och Peter sitter i rummet bredvid och diskuterar hennes inlämningsarbete i religion ❤

Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna! 

5 kommentarer:

 1. En toppen veckoskyltning IGEN! Tusen tack för den och länken:-)
  Stort GRATTIS till gratis lunchen. Vilket roligt initiativ på din arbetsplats. Mera sådant! Kulans dörrmålning är helt klart min favo. Kan inte minnas att du har visat den förut, för den skulle jag nog kommit ihåg i så fall. Den är helt underbar!
  Skrattade gott åt kattfodret. Mina tankar gick direkt till katten som kommer att fisa tonvis - hahaha:-)

  SvaraRadera
 2. Härliga skyltar! Skrattade också gott åt kattens tonfis!

  SvaraRadera
 3. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
  1 ÄLSKA STAV
  2 VINNA EX TILLBAKA
  3 KVINNENS FRUIT
  4 FRÄMNINGSSTAV
  5 SKYDDSSTAV
  6 VERKSAMHETSSTAV
  7 GODE JOB STAV
  8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

  SvaraRadera
 4. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

  SvaraRadera
 5. This is how my partner Wesley Virgin's biography launches with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

  Wesley was in the army-and shortly after leaving-he revealed hidden, "mind control" secrets that the government and others used to obtain everything they want.

  As it turns out, these are the exact same methods tons of celebrities (especially those who "became famous out of nowhere") and the greatest business people used to become wealthy and successful.

  You probably know how you use less than 10% of your brain.

  That's because the majority of your BRAINPOWER is UNCONSCIOUS.

  Perhaps this thought has even occurred IN YOUR very own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head about 7 years back, while driving an unlicensed, beat-up bucket of a car without a license and with $3 on his debit card.

  "I'm very fed up with living paycheck to paycheck! When will I finally make it?"

  You took part in those types of thoughts, ain't it right?

  Your own success story is waiting to happen. All you need is to believe in YOURSELF.

  Learn How To Become A MILLIONAIRE Fast

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...