Alla vi som gillar Maria

söndag 7 april 2019

Skyltsöndag i dagarna fem...

I måndags var det ju som bekant 1 april och då är det fritt fram att luras. Min arbetsplats är inget undantag men jag vet inte om det var någon som scannade för att se handboll direkt i sin scanner!
Även tisdagens skylt är från mitt jobb eftersom vi fick nya fina grindar i vår entré just i tisdags.


I onsdags var jag som vanligt ledig och gick (som vanligt) på en härlig långpromenad i väntan på att tvätten skulle bli klar. För omväxlings skull gick jag min vanliga onsdagsrunda baklänges och la på så sätt märke till något jag inte sett förut. 
Hänglåset sitter på broräcket på en viadukt över motorvägen och jag minns hur vägen var avstängd den där natten i juli för några år sedan när jag var på väg hem från en fest. Jag fick köra ett annat håll för att komma hem och hade på känn vad som hänt. Dagen efter läste jag den sorgliga nyheten att en ung tjej hittats död på E22:an. Jag skulle gärna vilja skriva något klokt här men hittar inte riktigt orden....
I torsdags var jag på massage och undrade exakt VAD man ska lägga på bilen??
I fredags var jag o Peter ute med goda vänner och tänker att ölen funkar som skyltar??


Och sen blev det faktiskt inte fler skyltar denna veckan då helgen har ägnats åt annat än skyltjakt.
Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!

7 kommentarer:

 1. Jamen, där ser du:-) Ytterligare en toppen skyltvecka här hos dig. Ja, det där låset var ju fruktansvärt så klar.
  Aprilskämtet var en höjdare:-) Konstigt att Kristianstad har en blå logga men orange tröjor...

  Parkeringskulen påminner om skyltarna på min Rehab. Hahaha! Nu har de infört elektronisk parkering. Gissa om den funkar;-)

  Vilken härlig groupie i sista bilden. Där skyltar du verkligen int bara med öl, men med total lycka:-)

  En härlig skyltning. Tusen tack för den och länken:-)

  SvaraRadera
 2. Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förbanna en förälskad älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
  1 ÄLSKA STAV
  2 VINNA EX TILLBAKA
  3 KVINNENS FRUIT
  4 FRÄMNINGSSTAV
  5 SKYDDSSTAV
  6 VERKSAMHETSSTAV
  7 GODE JOB STAV
  8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

  SvaraRadera
 4. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa den här artikeln just nu. Efter att ha varit i ett förhållande med Abeg Erickson i flera år, han gick upp med mig, men jag ville ha honom tillbaka så mycket, för jag älskade honom , Jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag har förklarat att jag hellre skulle kontakta ett stavar som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag hade den typen av person som aldrig tänkte på en stava inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det var ett problem innan tre dagar, han kastade Love stavningsdelen i luften och förvånansvärt andra dagen var det omkring 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att han svarade på telefonsamtalet och han var så ledsen för allt som hände . Jag var så glad att vi började leva tillsammans lyckligt. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 5. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

  SvaraRadera
 6. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

  At least 160 thousand women and men are losing weight with a easy and SECRET "water hack" to lose 1-2lbs each night while they sleep.

  It is scientific and works with everybody.

  Here's how to do it yourself:

  1) Hold a drinking glass and fill it half the way

  2) Then do this proven hack

  and you'll be 1-2lbs lighter the very next day!

  SvaraRadera
 7. Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

  More than 160 000 women and men are hacking their diet with a simple and SECRET "liquids hack" to lose 1-2lbs each and every night as they sleep.

  It is effective and works on anybody.

  Here's how to do it yourself:

  1) Hold a glass and fill it half full

  2) Proceed to do this crazy hack

  you'll become 1-2lbs skinnier in the morning!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...