Alla vi som gillar Maria

onsdag 3 oktober 2018

Bättre sent än aldrig!!

Jag och barnen har nu bott i lägenheten i drygt 4 månader. Vi kom ganska snabbt hjälpligt i ordning men finliret har låtit dröja på sig. Men idag kan jag i alla fall meddela att mitt sovrum är HELT färdigt!!
Och så klart vill ni ha en titt! Eller?



Så resten av kvällen ska ägnas åt att myyyysa ❤

4 kommentarer:

  1. Jättefint! Antar att du prioriterade barnens rum och att du kom i ordning sist. Inredning av en lägenhet/hus får ta den tid det tar. Där ska man inte ha bråttom, då man sällan blir nöjd efteråt.

    SvaraRadera
  2. Alltid skönt när man kan checka av på listan å då resultatet blev bra så är det ju ännu bättre :) Att få i ordning i det nya hemma efter en flytt kan ta tid.

    SvaraRadera
  3. Så skönt! Det blev bra :) Men 4 månader!? Redan!

    SvaraRadera
  4. I found your blog site on google and verify a couple of of your early posts. Proceed to keep up the very good operate. I simply additional up your RSS feed to my MSN Information Reader. In search of forward to studying extra from you in a while!… online casino gambling

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...