Jag och Joakim tyckte att det var gott.
Fisk under krämigt täcke
600 gram torsk
½ purjolök
3 dl pastasås tomat
1 dl creme fraiche
oregano, salt och peppar
Stek purjon i lite olja och häll sen på pastasås och creme fraiche. Låt puttra en liten stund.
Lägg fisken i en form, krydda med oregano. salt, peppar och häll sen över såsen.
Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter på 225°. Servera med kokt potatis.
I dag var jag hos min pappa. Han låg och sov när vi kom och jag började nästan gråta när jag såg hur han låg hopkrupen i fosterställning. Min stora trygga pappa som alltid låg på rygg med händerna bakom huvudet när han vilade är nu en liten tunn man som inte kan ta sig i och ur sängen på egen hand.
Vi tog upp honom en stund och han satt i sin rullstol och tittade på oss med sina vackra bruna ögon. Jag önskar så att jag kunde läsa hans tankar.
Men åh lilla pappan!
SvaraRadera♥
SvaraRaderaÅhh.. *kramar om*
SvaraRaderaFisken lät god förresten. Ska testa den en dag.
Fisken låter som den som jag lagade häromdagen. Ica recept. Den var riktigt god även om vi använde blomkål istället för potatis som tillbehör :)
SvaraRaderaKram på dig!