Alla vi som gillar Maria

söndag 10 mars 2019

What goes in must come out......

Som du kanske känner till är Prag - eller kanske snarare Tjeckien?? - känt för sin öl så det blev ju några såna under våra fem dagar där.
Och har man inkomster får man utgifter och såklart fotade jag alla roliga skyltar som visade vägen till utsläppningsplatsen ;-)

Nöden har som bekant ingen lag och har man dessutom inga mynt i landets valuta tillgängliga kan man ju låtsas att man är kortare än en meter. Till mitt försvar var det inte bara jag som hade dålig koll på min längd....


Vi var på ett enda fancy ställe och enbart pga av den fantastiska utsikten på deras uteservering. Kyparna var snorkiga och toaskyltarna var inget vidare roliga men fick vara med i alla fall...Denna satt på en av alla lokala syltor vi var på. Inte så mycket sylta dock att man behövde använda hörnorna....


Ingen skylt men en ganska charmig detalj på en offentlig toalett!


Ingen kommentar krävs på denna ;-)


Mina favoritskyltar på hela veckan!På vissa ställen var det trångt och svårt att få till en bra vinkel men även dessa kommer högt på listan över favoriter! Inte minst för sällskapet inne på toaletten  - hon satt exakt mitt emot mig. Enligt Peter fick man inte sällskap inne på herrarnas.

På den romantiska lilla restaurangen på Kärleksbron.Och så avslutar jag med några skyltar som inte satt på toadörrar.


Tyvärr var denna pub stängd när vi gick förbi. Det hade ju varit skoj att se hur det såg ut inne på en pub från 1375!Kan ni gissa vilken favoritfilm ägaren till detta stället har?Dessa smarriga rullar fylldes med chokladsås, grädde och jordgubbar. Hade ätit nästan hälften innan jag kom på att jag borde fotat den....


En passande avslutningsskylt tycker jag! (Chemically speaking Alcohol is a solution)
Väldigt fyndig tycker jag!


Som vanligt är det BP som styr upp det här med skyltarna!

1 kommentar:

  1. Hahaha! Alltså restaurangerna och pubarna i Prag måste nog ha de roligaste och snyggaste skyltar/utsmyckningar på toaletter i hela världen. Har aldrig sett såna fantastiskt fina målningar, inte ens på vanliga väggar i en restaurang/bar. Helt suveränt alltså! Synd att herrarnas toa inte var utsmyckad. Orättvist faktiskt.
    Ja, och resten av skyltarna gav mig ett riktigt gott skratt. Tack för det:-)
    Tusen tack för en suverän skyltkavalkad och länken:-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...