Alla vi som gillar Maria

söndag 10 februari 2019

En något ogenomtänkt skyltsöndag ;-)

I tisdags morse flög jag till Stockholm för att gå på de två första av totalt sex dagars utbildning i säkerhetsfrågor. Flyget gick från Kristianstad 06.15 och dryga två timmar senare var jag på plats i Solna och ICA-skolans nya fräscha lokaler mittemot Mall of Scandinavia. Inflyttningen hade skett en vecka tidigare och jag hoppas att de inte hunnit färglägga bokstäverna som upplyste om vad som fanns var. För inte var det lätt att hitta till toaletterna!


Inte helt genomtänkt med vita bokstäver på vita väggar...

Något som däremot var väldigt genomtänkt var de olika borden som fanns i den ofantligt stora matsalen. Detta gillade jag allra bäst!


 Även mitt hotellrum föll mig i smaken!


Nästa två utbildningsdagar sker i maj så då blir det kanske Stockholmsskyltar igen?!

Även på hemmaplan finns ogenomtänkta skyltar typ överallt.
Denna hittade jag hos en konkurrent. Eller så är det någon som försökt vara rolig? För även om det är en guldASK så är det ju oxå en guldSAK! Lägg gärna även märke till att Anthon inte fick stor bokstav på sitt efternamn....Såklart säljer vi oxå guld på min arbetsplats. Till ett mycket bättre pris dessutom ;-) 
Fast med en kanske ännu sämre skylt? För även om jag är allergisk mot stavfel är det nog ännu värre med särskrivningar!!!


Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna :-)


2 kommentarer:

 1. Så du har besökt huvudstaden - nästan i alla fall;-) Visste inte att ICAs huvudkontor har flyttat, men nu vet jag det också. Å vilket läge mittemot MoS. Hoppas du shoppade loss där;-)
  Snackbordet var ju hur roligt som helst - lite nytänk här. Sådant gillar jag skarpt:-)
  Hotellet måste vara det som jag döpt till "Schweizerost", för utifrån ser det ju precis ut som en sådan;-)
  Håller helt med dig vad gäller stavfel kontra särskrivningar, och du hittade ju återigen perfekta skyltar som bevis;-)
  Jättekul att du tänker på Skyltsöndag och bjuder på toppen skyltar. Tusen tack för det och länken:-)

  PS. Jo, det vore kul med fler inlägg här på din blogg, men jag är glad och tacksam att du prioriterar Skyltsöndag:-) DS.

  SvaraRadera
 2. Ogenomtänkt skyltsöndag behöver inte vara dålig för det. Jag tycker din är kul och passar härligt in vad vi ser under veckan :) Du bjuder på dig bra! Stavfel och särskrivningar är jag dålig på ;) (jag var borta den lektionen) Jag har språkpolis som min sambo och svägerska som påtalar... En fortsatt trevlig vecka.  Fast med en kanske ännu sämre skylt? För även om jag är allergisk mot stavfel är det nog ännu värre med särskrivningar!!!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...