För er övriga kommer receptet här!
För 4-6 personer behöver du
400 g skinn-och benfri laxfilé
400 g fryst bladspenat
150 g fetaost
500 naturell keso
2 klyftor vitlök
1 burk krossade tomater med örter (400 g)
1/2 dl vitt vin
9 lasagneplattor
Tina spenaten och pressa ur vätskan. Blanda spenat, keso, smulad fetaost och pressad vitlök. Krydda med lite salt och peppar.
Skär laxen i 2 cm stora bitar och blanda med krossade tomater och vitt vin. Salta.
Bred ut hälften av spenatröran i en oljad ugnssäker form (ca 20*30cm). Varva sen med lasagneplattor och laxröra. Börja och sluta med lasagneplattor. Bred över resten av spenatröran.
Grädda mitt i ugnen på 225° i ca 30 minuter. Låt gärna stå och vila 10 minuter innan servering.
Piece of cake!! Förlåt lasagne!
Nu ska jag strax åka till jobb.
Vad ska ni göra idag?
Lax och spenat är en skitbra kombination! MUMS och god morgon :-)
SvaraRaderaJag fick scrolla eftersom jag annars blir så läskad och jag för tillfället inte har lax hemma till kvällen :(
SvaraRaderaMen med det ögat som tjuvkikade memorerade(kopierade)jag genast receptet.
Ha en bra dag till jobbet.Kram
*saliven rinner i munnen*
SvaraRaderaInte bra att läsa recept innan man ätit. Vad ska jag göra idag? Jo, tänkt var det att jag och barnen ska köra till badhuset med svägerskan och kusinerna. Men sen sov jag väldigt länge och nyss försvann barnen plötsligt iväg till en kompis som bara är varannan vecka i byn.
Alltså har jag nu ingen aning om vad jag gör idag.
Din talent i att smöra överstiger mina förväntningar. Du är verkligen duktig på det. Hade nog gått på det. Men kom ihåg i framtiden att du inte får tala om för mig att du gör det. Annars kan det ha motsatt effekt i pengafördelandet. ;-)
Ha en skön helg!
Kram Elle
Även om jag inte skrev att jag vill, magsjukan satte P för det, så tar jag nog allt ett titt på det senare! :)
SvaraRaderaHejsan, Maria!
SvaraRaderaJag blev så nyfiken på dig efter att du hade varit inne hos mig så jag var tvungen att hälsa på ;)
Och jag trivs!
Så nu "stalkar" jag dig:)
Jag är mycket imponerad över ditt cykelmaraton den andra dagen!
Ha en bra jobbhelg du också :)
låter jättegott
SvaraRaderaSer supersmaskens ut!
SvaraRaderaHär blir det kalops, me "pärår å röbedår" i dag....
Å så jag som e förkyld....Buäääää!!!!!!!
(taskiga smaklökar då jue)
Kram på dej!
Moj
Åh, det där är gott, det brukar jag också göra :-)
SvaraRaderaMmmm, ett fiskrecept helt i vår smak! Låter fantastiskt gott, det ska provas i veckan! :-)
SvaraRaderaTackar!
Detta ska testas nästa fredag. Tusen tack =)
SvaraRaderaTack snälla du för receptet :-). Jag var en av dom som gärna ville ha det då det råder idétorka just nu. Visst finns det receptbanker och så men jag litar mer på ditt omdöme. Det är ordning och reda på dig :-).
SvaraRadera