Alla vi som gillar Maria

måndag 3 juli 2017

Tacksamma måndag ♥

Jag tittar in en snabbis så här i tionde timmen för att vara lite tacksam. Jag vet att jag varit sjukt dålig på att vara tacksam i skrift på senaste tiden -  ja jag har ju överlag varit sjukt dålig på att blogga överhuvudtaget - kanske helt enkelt för att jag känt mig sjukt dålig?? - men kanske det börjar ljusna framöver??
I vilket fall som helst fick jag verkligen anledning att vara tacksam i dag när jag varit på apoteket och hämtat min hjärtmedicin. Dels för att det finns en medicin som gör att jag funkar hjälpligt fram till operation men kanske framför allt när jag tittade på kvittot!!


Jag är sjukt tacksam för högkostnadsskyddet!!!

PS Det är Evas braiga idé att skriva tacksamhetslista ♥

9 kommentarer:

 1. Himmel, vilken summa det hade varit annars - och, ja, du har ju betalt en del för att komma till de här punkten! Fint att vi har det systemet ändå :)
  Tänker på dig! Ha det så bra du bara kan!

  SvaraRadera
 2. Högkostnadsskyddet är guld när man har en sjukdom som kräver medicin, pappa plockade ut en påse i månaden med mediciner för 30 000:- Det var på 90-talet och dit kanske jag är på väg... inte till 90-talet alltså ;-)
  Må väl. Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej för allt i världen- åk inte till 90-talet!!!

   Radera
 3. JA, det är verkligen något att vara tacksam över. Hoppas du mår hyfsat bra iallafall. Visst skrev du att din dotter skulle spela beachfotboll? Yngstas lag hade anmält sig, men det hade ställts in? Kanske var i äldre klasser som intresset var för lågt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är på fotboll nu! Dotterns klubb ska spela i 01 02 och 03 klasserna - vet inte hur det ser ut i övriga klasser.

   Radera
 4. Se där, se där det fanns något att vara tacksam för :) Summan O var ju riktigt trevligt :)

  SvaraRadera
 5. Förstår att du är sjukt tacksam för högkostnadsskyddet med tanke på totalkostnaden och vad som väntar efter sommaren.

  SvaraRadera
 6. Jösses så dyrt! Förstår att du är tacksam för det. Och skönt att medicinen fungerar. Och skönt att du mår lite bättre nu! Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...