Alla vi som gillar Maria

tisdag 4 juli 2017

Newsflash!!!

Även om solen gömmer sig bakom molnen i stort sett hela dagen betyder det inte att du kan strunta i solkrämen. Framför allt inte om du är vid havet från kl 9 till kl 18.
// En som borde veta bättre

PS Det är inte tjejen bakom bloggen som har skrivit brevet.

5 kommentarer:

 1. Solskyddsmedel är inget jag nånsin använder å nix jag är icke stolt över det, men det är sanningen... jag har dock aldrig hittills bränt mig, jag blir mycket sällan röd.
  Så kanske har jag bra pigment ;-)

  Men det är galet att inte använda solskyddsmedel då man vistas många timmar vid vatten... vatten reflekterar även en mulen dag.

  SvaraRadera
 2. Viktigt att tänka på. Jag har solskyddsfaktor i min dagkräm, det är väl så långt jag sträcker mig. Har mestadels mycket kläder på mig, då jag är en frusen typ.
  Kram 💚

  SvaraRadera
 3. Måste säga att jag faktiskt aldrig använder solkräm här hemma heller. Vid varmare breddgrader gör jag det såklart, men jag har faktiskt aldrig bränt mig i 08. Åt andra sidan bor jag inte direkt vid havet heller så...

  SvaraRadera
 4. Man lär av sina misstag... Man tänker ju inte på det när det är mulet! Jösses vad vi brände oss på Galapagos efter att ha varit ute en hel mulen dag. Men ha på Aloe Vera Gelly, suveränt!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...