Alla vi som gillar Maria

söndag 14 april 2019

Skyltsöndag

I måndags var jag o Peter på Byggmax och köpte lite smått och gott. Dock inget godis då jag tyckte det verkade något svårsmält!


I tisdags fick vi upp nya fina skyltar på våra självutcheckningskassor då vi nyligen fått nya grindar med kvittoläsare.


I onsdags var jag ledig (som nog alla vet vid det här laget så som jag tjatar om det!) och passade på att hämta biljetterna till dotterns dansföreställning. Den fina målningen i entrén 9har jag kanske skyltat med innan men den funkar med all säkerhet en gång till!


I torsdags hämtade jag gratislunchen jag vann på jobbet!
I fredags var jag uppe i ottan för att hinna med mitt fredagsfys innan fredagsmys och var således på gymet innan det fanns personal på plats. Det fanns dock en stolföreträdare där som påminde om att...  
I går tillbringade jag hela dagen på jobbet och fnissade varje gång jag gick förbi den nya smaken på Whiskas kattfoder! Eller är det tryckfelsnisse som varit framme? 


Idag är det söndag och jag sitter i soffan och njuter av att höra hur min yngsta dotter Alice  och Peter sitter i rummet bredvid och diskuterar hennes inlämningsarbete i religion ❤

Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna! 

2 kommentarer:

  1. En toppen veckoskyltning IGEN! Tusen tack för den och länken:-)
    Stort GRATTIS till gratis lunchen. Vilket roligt initiativ på din arbetsplats. Mera sådant! Kulans dörrmålning är helt klart min favo. Kan inte minnas att du har visat den förut, för den skulle jag nog kommit ihåg i så fall. Den är helt underbar!
    Skrattade gott åt kattfodret. Mina tankar gick direkt till katten som kommer att fisa tonvis - hahaha:-)

    SvaraRadera
  2. Härliga skyltar! Skrattade också gott åt kattens tonfis!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...