Alla vi som gillar Maria

lördag 1 juli 2017

Eftersom juli börjar med regn måste det sluta med solsken :-)

Juni månad kommer inte att gå till världshistorien som den månaden jag läste flest böcker - det är en sak som är säker. Endast tre böcker har hunnits med men det var å andra sidan tre riktigt bra böcker så det gör ju inget. Kvalité framför kvantitet brukar vara mitt motto.


Jag brukar prata böcker med en kollega på jobbet och han blev alldeles förskräckt att jag som läser så mycket inte hade läst någon av Jo Nesbö så det fick jag ju råda bot på. Och såklart måste jag läsa från början så jag har ju en del böcker att läsa innan jag kan ge mig på Törst som han var alldeles lyrisk över!

Till skillnad från böcker rådde det ingen brist på övriga aktiviteter i juni (eller var det kanske just därför det inte blev så mycket läsning?) och här kommer ett axplock av vad jag hittade på månaden som gick. Just nu känns det som om det vackra vädret aldrig kommer tillbaka så jag är glad att jag fick några soltimmar vid poolen i juni i alla fall.....


Idag har det regnat och regnat och sen regnat lite till. Jag låter aldrig vädret hindra mig från att ta mina dagliga promenader och när jag kom hem efter eftermiddagens runda var jag blöt upp till midjan! Redan efter några 100 meter i skogen var mina skor vattenfyllda och det kittlade rätt härligt mellan tårna där jag klafsade fram i min vackra skog.


Nu tänker jag inte göra så mycket mer idag faktiskt. Det blir väl till att somna i soffan till en film ikväll eller så......3 kommentarer:

 1. Jo Nesbö är en av mina absoluta favon. Har läst alla hans böcker, dock inte Törst än. Väntar tills den kommer som pocket.
  Vädret hos oss har varit lika eländigt här, även om vi sluppit regnkaoset som drabbat Skåne idag. Det känns som om vi straffas i år för den härliga och långa sommaren/hösten vi fick ifjol...

  SvaraRadera
 2. Fniss, här är en till som måste läsa böckerna i ordning ;-) jga bra bara läst första av Nesbö, fastnade inte direkt men har tvåan på vänt så det blir fler chanser. Just nu har jag fastnat i Mons Kallentoft och Carin Gerhardsen...
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Kvalité framför kvantitet, det är sant. Mängden böcker är mindre viktigt om de böcker man läser är bra är ju faktiskt det enda viktiga :)
  Jag har icke läst Jo Nesbö... tror jag ;-)

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...