Alla vi som gillar Maria

söndag 25 juni 2017

En sopig skyltsöndag

Kanske är det hit min blogg är på väg.......


Denna - och många fler - fina soptunnor står såklart utanför mitt jobb.

6 kommentarer:

 1. En fin soptunna, förhoppningsvis används den oxå.

  svar Jag får se hur det känns i morgon,
  blir det inte bättre måste jag nog försöka få nån som "tittar på mig", även om jag tror det kommer att bli svårt att få gehör.

  Tack för att Du bryr Dig om.

  SvaraRadera
 2. Alltså soptunnan är helt suverän och väldigt inbjudande att slänga skräpet i. Men jag hoppas verkligen inte att din blogg är på väg dit. För den är inget skräp, bara så du vet!!! Ni är så himla fyndiga på ditt jobb och roliga!!!

  Tusen tack för en härlig skylt på en så tråkig sak som en papperskorg. Hoppas dock verkligen att inte din fina blogg hamnar där - trots skylten;-)

  PS. Min favo kollega Yvonne besökte din ICA i torsdags. Hon sms:ade och berättade att hon hade tappat bort sin man. Sms:ade tillbaka och föreslog att hon skulle kontakta en viss bloggkompis som heter Maria i en av kassorna för att få hjälp. Annars gick det bra med kassa 14 också;-) Hon hittade sin man till slut, eller rättare sagt han hittade henne. DS:

  SvaraRadera
 3. Svar: Precis så tänkte jag med skruf-snuset. Vet inte vilka snussorter det finns och vad dom heter, men den var aningen "skrufad" om man säger så;-)

  SvaraRadera
 4. En soptunna har en viktig funktion ute i samhället :) Den här såg kul och inbjudande ut, den kanske används också :) Viktigt budskap du förmedlar :)

  SvaraRadera
 5. Svar: Nähä, bettskenor får man inte gratis. Det finns billiga varianter på apoteket som dock inte funkar. Jag gnisslar inte tänder, men jag bitar ihop käkarna för hårt, speciellt under dagen faktiskt... Men jag ska inte sätta på skenan och visar mig offentligt...
  Tandläkaren berättade att var tredje svensk använder bettskena och att det blir mer och mer vanligt bland ungdomar...

  Så nej, jag ville verkligen inte ha en sådan osexig vampyrskena, utan tandläkaren sa att tänderna måste "avlastas" annars spricker dom. Å det vill jag ju inte som du förstår.

  PS. Om du aldrig har läspat i ditt liv lär du göra det med en bettskena. Hur o-roligt som helst;-) DS.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...