Alla vi som gillar Maria

tisdag 30 september 2014

If I could turn back time

Tänk dig att du fick chans att åka tillbaka i tiden och leva ett år som du redan levt för att sedan återvända till där du var innan du åkte tillbaka. Det där lät lite invecklat men jag hoppas att du fattar vad jag menar.
Jag tror att jag hade valt att åka tillbaka till 92/93 - året jag åkte bodde i Florida och jobbade som au pair. Om jag hade fått möjlighet att leva det året igen så hade jag passat på att se mer av USA än vad jag gjorde som ung och naiv 18-åring som trodde att jag hade all tid i världen och att jag skulle komma att åka tillbaka när jag ville och hur ofta jag ville.

Vilken ålder hade du åkt tillbaka till och vad hade du gjort annorlunda?

2 kommentarer:

  1. Åh, vad svårt... så mycket roligt som jag skulle vilja uppleva igen!
    Nå´t jag vet att jag hade gjort annorlunda nu pga att jag är mycket starkare som person är hur jag hade betett mig mot en kille jag var döds-kär i när jag var runt 22-23 (han var tio år äldre)... han utnyttjade mig som person och var skitelak mot mig, men jag var så kär att jag inte såg det då. I dag hade han fått en fet smäll och se min ryggtavla när jag gick ifrån honom. Men, men, vissa saker kan man inte göra om!
    Kram på dig //J

    SvaraRadera
  2. Svår fråga... Men jag gillade att vara 20, 27 och 33. Så något av de åren tror jag

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...