Alla vi som gillar Maria

torsdag 2 oktober 2014

Nu har jag missat nåt igen!!

Fråga vem som helst som känner mig och de kommer att berätta att det där med mode är nåt jag aldrig brytt mig så mycket om. Inte så att jag går runt i kläder från 80-talet och så - visst köper jag nya kläder men jag följer inte det senaste modet slaviskt. Jag är ofta lite sen och börjar använda vissa klädesplagg när de nästan är på väg ut ur modet igen. 
Med det sagt ska jag berätta att jag precis kommit hem från föräldrarådsmöte på mina barns skola och bredvid mig satt en ung mamma som antingen fått nys om nåt nytt mode innan alla andra eller så hade hon tagit en snabbis med gubben precis innan hon gick och fått på sig kläderna lite hipp som happ. Hon hade nämligen både linnet och t-shirten med avigsidan utåt! Först tänkte jag att det var en sån där modern (??) tröja med sömmarna på utsidan men när jag sen såg tvättinstruktionslapparna på både linne och tröja insåg jag att jag är glad och lyckligt ovetande om det senaste modet!! Eller att hon var glad och lycklig.....

5 kommentarer:

 1. Eller var hon så stressad att hon inte märkt det. Maken hade sin tröja in o ut när vi träffade hans ex i en affär. Hon såg det garanterat, det var hon som köpt tröjan ;)
  Stackars mamman om hon inte visste det, när hon väl upptäcker det...

  SvaraRadera
 2. Hahahaha så brukar min man också göra....har hänt när vi haft bankmöte och på utlandsresa bla...
  kram

  SvaraRadera
 3. Hihihi, förmodligen glad och lycklig ;)

  SvaraRadera
 4. Hon kanske bara ville visa att man inte behöver vara så himla perfekt som förälder? Snabbis tror jag också på.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...