Alla vi som gillar Maria

måndag 29 september 2014

En ny tradition?!

I lördags var jag och en god vän ute på äventyr. På nåt vänster hade hon hittat ett ställe i Gislaved (!!) och dit åkte vi alltså i lördags eftermiddag. Dryga 2,5 timme tog det att köra dit fast vem märker det när man är två tjejer i en bil med ett 200-grams choklad, 1,5 liter Pepsi och en miljon grejer att snacka om?!
Vi checkade in på vårt trevliga hotell strax efter 17 och efter lite uppfräschning (och vin) på rummet åt vi en god middag på hotellets restaurang.
Vid 22-tiden gick bussen till dansstället som låg mitt ute i INGENSTANS!! På busshållplatsen träffade vi två tjejer som hade åkt ända från Stockholm för att dansa till Larz Kristerz och Medina på Sigges Loge i Gislaved!! Och dansade gjorde vi och kul hade vi!! Vi har redan bestämt att vi åker dit nästa år igen!!

Har du varit på Sigges Loge nån gång??


1 kommentar:

  1. Gislaved låter lite som "världens ände" om du frågar mig...

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...