Alla vi som gillar Maria

fredag 20 juli 2012

Tydligen är det inte bara på min gata

som grannarna hjälps åt med både det ena och det andra. Det gör de även på Göstas gata.85-årige Gösta gick till doktorn och ville få gjort ett spermatest. Doktorn gav Gösta en burk och sa:- Ta den här burken och kom tillbaka imorgon med ett spermaprov.


Nästa dag kom Gösta tillbaka och överräckte burken till doktorn. Burken var lika ren och tom som dagen innan. Doktorn undrade vad som hände och Gösta sa:


- Jo, det är så här. Först försökte jag med högra handen, inget hände. Sen försökte jag med vänstra handen, fortfarande hände inget. Då kallade jag på min fru för hjälp. Hon försökte först med högra handen och sedan med vänstra handen, fortfarande hände inget. Hon försökte då med munnen, först med tänderna i, sedan utan tänder, fortfarande hände inget. Vi ringde till och med på hos vår granne, Agda. Hon försökte också. Först med båda händerna, sen i armhålan. Hon försökte till och med att klämma den mellan knäna, men inget hände.


Doktorn var chockad.


- Du kan inte mena allvar! Bad ni verkligen grannen om hjälp?


- Jo, sa den gamle mannen. Och hur vi än försökte med så fick vi inte av locket på burken....


Ha den allra bästa fredagen alla fina och ett varmt välkommen till min nya följare Maj Berggren ♥

4 kommentarer:

 1. Fniss,fniss åt din historia! Tack för din hälsning till mig. Önskar dig trevlig helg//M

  SvaraRadera
 2. Hahaha den var riktigt kul. :)

  SvaraRadera
 3. Hihi, ska erkänna att det var inte riktigt så jag tänkte mig. Att det var burken dom talade om ;)
  Finaste fredagen till dig!
  Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...