Alla vi som gillar Maria

söndag 27 augusti 2017

Skyltsöndag v 34


I måndags lämnade jag bara huset för en promenad och eftersom ni vid detta laget sett typ alla skyltar som finns i min absoluta närhet skyltar jag med mig själv på bryggan.I tisdags var det äntligen dags för semester skolstart och inte heller denna dagen blev det några skyltar eftersom jag stannade inne/hemma hela dagen och bara njöt av att vara ensam för första gången sen skolavslutningen i juni. Men en vacker bild från sovrumsfönstret blev det på kvällskvisten.


På onsdagen var jag som bekant på Gekås i Ullared och där fanns såklart en helt uppsjö av bilder. Den viktigaste väljer jag att förmedla här och nu. Såklart följde jag uppmaningen till punkt och pricka - ordentlig som jag är.I torsdags var det dags att återgå till arbetet och efter det hade jag ett par ärenden i stan. Bland annat var jag på Röda Korset och letade efter en bok.Och utanför Galleria Boulevard hittade jag denna gatupratare.I fredags såg jag dessa sötnosar i omklädningsrummet på jobbet,


Och igår var hela familjen på Liseberg som visade sig vara ett äkta skyltparadis. Jag fotade så många skyltar att de räcker för i dag också ;-) För idag tänker jag inte ens gå utanför dörren. Det regnar och åskar vilket är som gjort för att lägga sig i soffan och kolla på en film eller två!


Jag hade ju kunnat fota massa fler skyltar men jag ville ju hinna åka lite karuseller också - mer om det i ett annat inlägg!

Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!!

5 kommentarer:

 1. Det var ett gott gäng med superfina och roliga skyltar, ju! Det beror mycket på var man befinner sig. Jag tycker också jag har fotat av allt häromkring och behöver nya mål.
  Ha en fin fortsatt söndag i det väder du har. Här klagar jag inte, kunde sitta en stund i solstolen, faktiskt.
  Skyltsöndagskram

  SvaraRadera
 2. Den bilden av dig är så fin och din sovrumsutsikt går inte av för hackor precis! (Vilket konstigt uttryck det är!)

  SvaraRadera
 3. Snacka om en riktigt fin skyltkavalkad!
  Bilden på dig på bryggan skyltar verkligen om hur fint ni bor - WOW!
  Sedan är jag barnsligt förtjust i gammaldags emaljskyltar - älskar dom:-)
  Tidtabellsskylten fick mig att skratta högt - så logiskt, egentligen;-)

  Toppen skyltar! Tusen tack för dom och länken:-)

  SvaraRadera
 4. Finfina bilder, den från sovrumsfönstret var rent magisk.
  Bryggbilden är underbar, jag är lite avundsjuk på Dig som har en brygga... jag blir ju lätt sjösjuk, men jag gillar vattnet så länge jag slipper båt.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också jag har fotat av allt häromkring och behöver nya mål.


  เย็ดสาว

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...