Alla vi som gillar Maria

torsdag 19 juli 2012

På den gamla goda tiden

Åh vad det är roligt att botanisera i gamla fotoalbum och drömma sig tillbaka.
Året är 1987. Jag och en kompis åkte på språkresa till Brighton. Jag var 13, hon var 14 och vi hade hur roligt som helst. En heldag åkte vi och resten av klassen till London och bland annat gick vi på Madame Tussauds vaxkabinett.

Tyvärr finns min kompis inte längre med oss (jag har skrivit om henne HÄR) men jag tänker ganska ofta på henne och på allt roligt vi gjorde tillsammans. Jag har senaste tiden insett hur skört livet är och hur viktigt det är att man tar tillvara på varje dag. Man vet ju aldrig när ens tid är ute....

8 kommentarer:

 1. Så sant.Livet är skört. Så Lev Livet Live, Kram

  SvaraRadera
 2. Jag känner mig väldigt levande idag....blir kanske yxmördad imorgon. Men idag mår jag bra....eller nja...resfeber och resmage men annars bara lite hyperventilerande. :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är skönt att inte veta när det är dags. Livet blir ändå aldrig som man har tänkt sig.

  SvaraRadera
 4. Visst är det så och jag säger som Knasterfaster, det är väldigt skönt att inte veta vad som händer imorgon! Det där med långsiktig planering ska man passa sig för.

  SvaraRadera
 5. Det där borde jag ha i åtanke oftare......

  SvaraRadera
 6. Efter min älskade lillasysters bortgång, så skjuter jag inte upp ett dugg. Jag tar tillvara varenda minut, man vet aldrig.... =´(

  SvaraRadera
 7. Ja.. Jag har precis kommenterat det där inlägget du länka till. och du har så rätt så. Livet är skört. Tyvärr inser man inte de förrän man gått igenom någon form av ordentlig kris.

  Man ska leva livet på ett gott sätt helt enkelt. Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Tittar in hos dig för första gången. Vilken trevlig blogg du har. Tyvärr förstår jag att du inte är helt frisk och att det är något med hjärtat. Jag är född -45 och har erfarenheter, både egna och andras, av hur viktigt det är "att ta till vara" varje dag. Men fullt ut tror jag inte man förstår det förrän man själv har skaffat sig den erfarenheten. Ska följa din blogg för jag gillar din stil//M

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...