Alla vi som gillar Maria

söndag 21 juli 2019

Long time no see. Både London och blogg.

När min äldsta dotter fyllde 15 för fyra år sedan åkte hon och jag till London så när min yngsta dotter fyllde 15 blev det såklart en resa igen till denna fantastiska stad. Och bloggaren i mig vaknade till liv för en stund. Eller många stunder rättare sagt!









Att anställda måste uppmanas till att tvätta händerna är väl inte den skylten man vill se på toan på en restaurang direkt.... De andra skyltarna kräver väl ingen vidare förklaring.
Vad som däremot kräver en förklaring är min frånvaro från bloggen men det tar jag nästa gång! Om det finns någon kvar som läser vill säga??

4 kommentarer:

 1. Hej, vad är det för rör vid handfatet med uppmaningen att personalen ska tvätta händerna. Ser jättekonstig ut...Jag gillade däremot skyltarna i provrummet! Superbra tanke! Så man slipper blanda ihop grejerna.

  SvaraRadera
 2. Ja du ser. Det behövdes "bara" en tripp till London för att d skulle vakna ur bloggdvalan. Jättekul att du väljer just Skyltsöndag för din återkomst i Blogglandia.
  Skyltarna är kanooon. Mina favon är utan tvekan den med "Polite notice" - så brittiskt, så artigt;-)
  Ja åsså skylten som uppmanar personalen att tvätta händerna. Minns sådana skyltar från USA i slutet på 1980-talet. Trodde inte mina ögon då, än mindre att uppmaningen verkar finnas kvar nu i England, och det år 2019 - otroligt egentligen.

  Tusen tack för en toppen skyltning och länken.

  PS. Ja, Paula och jag har ju kommenterat så här långt. Hoppas dock att du får fler läsare/kommentarer. Vem vet du har kanske flyttat ihop med den nya kärleken och varit på honeymoon;-) DS.

  SvaraRadera
 3. Ja jag har tänkt på dig. Kollat lite varstans efter livstecken😎

  SvaraRadera
 4. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
  1 ÄLSKA STAV
  2 VINNA EX TILLBAKA
  3 KVINNENS FRUIT
  4 FRÄMNINGSSTAV
  5 SKYDDSSTAV
  6 VERKSAMHETSSTAV
  7 GODE JOB STAV
  8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...