Alla vi som gillar Maria

tisdag 29 augusti 2017

Korta killar, X och tyska skådisar :-)

Det cirkulerar en sur lista här och var på olika bloggar som jag tycker är lite rolig. Jag vet inte vem som är upphovskvinna - men jag är ganska säker på att det är en kvinna i alla fall ;-) - till den så jag nämner inga namn och länkar inte till någon. Jag kopierar helt fräckt listan men fyller såklart i MINA svar :-)
Here we go!!

Obehagligaste jag vet: att bli pillad i naveln. Kräks på den.

Absolut inte min killtyp: män som är kortare än mig. Måhända att du tycker att jag är ytlig men jag hade inte kunnat vara ihop med en man som är kortare än mig. Eller som ser ut som Ernst-Hugo Järegård. 


Äckligaste mat jag vet: nu när jag är vuxen äter jag ju faktiskt bara mat som jag gillar men om mitt 8-åriga inre jag ska svara så säger hon blodkorv, levergryta och bruna bönor. Blir arg på:
personer som inte går att resonera med. Orättvisor. Personer som höjer sig själv genom att sänka andra. Krig. När personer tränger sig. Personer som behandlar andra illa. Egoister. Personer som inte svarar på tilltal. 


Sämsta bok jag läst:
för några år sedan utmanade jag mig själv att läsa mig genom hela alfabetet. Jag hittade bara en enda bok vars titel började på X och den var jättedålig. Jag kommer inte ihåg vad den hette men jag var ju tvungen att läsa ut den för att jag skulle kunna ge mig själv godkänt på utmaningen.....


Något som får mig att byta radiokanal:
reklam. Tyvärr verkar de olika stationerna ha koll på varandra och sända reklam samtidigt. Då får de reklamfria radiokanalerna ett sällsynt besök av mig. 

Sist jag ville ta till knytnävarna: se punkt "Blir arg på". Tyvärr ganska ofta alltså. Har dock aldrig gjort slag i saken.
Eller på personen i fråga ;-)


Sämsta serien jag nyligen sett:
jag värdesätter min fritid alldeles för högt för att fortsätta titta på dåliga serier. Jag hinner ju knappt hänga med i de som är bra. 

Fulaste plagg jag vet:
nätbrynja. Äckligaste drycken:
whisky, energidrycker och bubbelvatten smaksatt med havtorn. 

Sämsta karaktär i film eller TV-serie:
när utländska filmbolag investerar i svenska filmer och petar in en skådis eller två som inte pratar svenska. De pratar på sitt språk under inspelning och sen dubbas deras röster till svenska. Hände ofta i Beck-filmer för några år sedan - sjukt irriterande när deras läpprörelser inte stämmer med pratet. 

Det skriker jag när jag blir arg:
inget som passar att dela med sig här.....

Jag tror att det finns en glad lista också. Den kommer en dag när jag är på det humöret!!

8 kommentarer:

 1. Hahaha! Ja, den listan gjorde jag ju också. Å vi har en del gemensamt här:

  Klarar inte heller av killar som är kortare än mig - fördom jag vet. Tur att min man är 30 cm längre än jag.

  Maten håller jag också helt med dig om.

  Klarar inte heller whisky, energidrycker och alla slags bubbelvatten. Det sistnämnda gör ju bara att man rapar;-)

  SvaraRadera
 2. Ha ha risken att jag hittar nån kille som är kortare än mig å i min ålder är rätt obefintlig ;-) är ju bara 150 cm lång.
  För övrigt instämmer jag med Dig då det gäller flera punkter.
  Energidryck har jag faktiskt aldrig smakat... har aldrig känt nått behov ;-)

  SvaraRadera
 3. Nätbrynja... har jag nog typ aldrig sett i verkligheten,
  tänker på Ronny & Ragge och Pistvakt :D

  SvaraRadera
 4. Jag ler åt dina svar och känner igen mig själv i mycket. Till och med att jag antagligen är kortare än du är. 173 cm över havet kan jag erkänna. Jag utan alias som ofta bjuder på mig själv och mina tillkortakommande på bloggen. Jag måste ha något slags navelfobi. Jag har alltid mått illa av att peta just där. Intressant med din bokläsning från A till Ö. Det borde varit något som jag kom på. Tror jag skippar det. Nätbrynja är äckligt och osexigt. Reklam har jag alltid ogillat. Eller inte. När jag var liten uppskattade jag det på bio. Då var det något nytt och spännande. De där maträtterna vill jag inte ens ha som vuxen. Alltså när jag någon gång blir det. Om jag LEVER så länge.
  Kram Bosse

  SvaraRadera
 5. Min fina vän, så mycket saker vi har gemensamt haha och nä skulle inte gilla en kort man heller... skulle känna mig som en jätte med mina 1,76, eller 1,75 mina barn säger att jag krymt haha saknar dig massor och just nu sover jag bort mina dagar här hemma men ring när du har tid saknar dig som .....
  KRAM

  SvaraRadera
 6. För övrigt instämmer jag med Dig då det gäller flera punkter.


  เย็ดสาว

  SvaraRadera
 7. Wow !!! absolutely fantastic blog. I am very glad to have such useful information.

  ดูหนัง

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...