Alla vi som gillar Maria

söndag 10 september 2017

Skitsöndag. Eller skyltsöndag. Beror på hur man ser det.


Första bilden är tyvärr fotad på mitt jobb och såklart påpekade jag för ansvarig att hen skrivit fel. Men jag förevigade skylten först såklart!!Andra bilden är tyvärr fotad idag då jag var tvungen att åka in till akuten i morse för att bli elkonverterad.


Jag fick flimmer i fredags kväll och det vägrade ge med sig trots att jag tagit till alla knep jag har för att häva det. Mina tvillingar fyllde 17 igår så det fanns inte på kartan att åka in då men i morse fick jag erkänna mig besegrad och åka in.......
Tyvärr var det inte bara jag som behövde narkosläkarnas hjälp idag så väntetiden blev lång. Det värsta med att vänta så länge är inte flimret utan hungern!! Jag måste vara fastande minst 6 timmar för att kunna bli sövd men pga av den långa väntetiden blev det hela 14 timmar utan mat. Så den där matbrickan var efterlängtad när den väl kom!

Och eftersom denna skyltning blev lite syrefattig får ni en bonusbild ;-)


Som vanligt är det BP som styr upp det här med skyltarna!

8 kommentarer:

 1. Det är så tråkigt du ska behöva ha det så här jobbigt :( Skönt det är bättre nu!

  SvaraRadera
 2. Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

  Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

  E-mailadress: happy0@home.se

  Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

  SvaraRadera
 3. Stackare, vad jobbigt. Och lite dålig tajming, fast flimmer vill man ju aldrig ha. Krya på dig! Kram

  SvaraRadera
 4. Alltså jag har då aldrig förstått att du trots ditt flimmer och akuta sjukhusbesök ändå tänker och orkar med att skylta, ja att blogga överhuvudtaget. Du är helt fantastisk tjejen. Otroligt!!!

  Tror det eller ej, men jag fick läsa första skylten tre gånger innan jag upptäckte "Mölkchokladen". La faktiskt också upp en konstig skylt från den lokala ICA.

  Nu hoppas jag ju verkligen att du snart får din operation gjord. Det är ju hemskt vad du får gå igenom!!! Håller tummar och tår att du snart ska bli av med det eländiga flimret...

  Tusen, tusen tack för skyltningen och länken. Å snälla - va' rädd om dig!!!

  SvaraRadera
 5. Stackars stackars Dig, så jobbigt å besvärligt, då jag vet vad min far gick genom med hans flimmer (som är borta nu då det kom av medicinering) så har jag ju en viss aning om hur Du har det.
  Jag hoppas Du är rådd om Dig å att operationen snart blir av för så här kan Du ju icke ha det.

  Bra gjort med Skyltsöndag trots akut sjukhusbesök, Du är fantastisk.

  Krya på kram å Du, kom ihåg att andas.

  SvaraRadera
 6. Du är en riktig jordfighter. Tufft med en sådan lång väntan. Hoppas du fått komma hem och mår bättre.
  Kram en medmänniska

  SvaraRadera
 7. DEt är ju förskräckligt!
  Vad är det för fel med sjukvården i Sverige?
  Otroliga väntetider! Är det brist på läkare?
  Brist på sjukhus? Vad är det?

  Ruth i Virginia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt sjukhus är inte så stort så på helgen finns bara en narkosläkare på hela sjukhuset. Anledningen till att jag fick vänta var ett akut kejsarsnitt. Det hade inte skadat med fler läkare överlag men det kostar ju såklart pengar.....

   Radera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...