Alla vi som gillar Maria

lördag 27 januari 2018

Många siffror blir det

9286-isch burkar och flaskor samlade fick vi ihop idag när dotterns fotbollslag hade pantinsamling idag.
22-isch föräldrar och fotbollsspelande ungdomar var vi som sorterade burkarna och flaskorna jag nämnde ovan.
13 899 exakt steg har jag gått i skrivande stund. SÅÅÅÅÅÅ skönt att jag orkar röra på mig nästan som vanligt igen. Jag har fortfarande ganska ont i ljumsken som fortfarande är alldeles blåsvart men gå kan jag göra i alla fall.
27-isch gånger har jag gått in i skafferiet idag och lika många gånger har jag försökt tända taklampan fast jag mycket väl vet att den är trasig.
3244-isch kalorier innehöll min eftermiddagsfika och jag njöt av varenda en!

Maria Bergman Fd Nilssons foto.


39 dagar 10 timmar 15 minuter och 47 sekunder-isch är det kvar innan jag och Linda åker till Playa del Ingles. Behöver jag säga att jag längtar??

15-isch cm för kort var ev min kjol idag men jag hörde ingen som klagade i alla fall :-) Har en inte varit bland folk på över en vecka kan en minsann få visa lite ben!!

Maria Bergman Fd Nilssons foto.4 kommentarer:

 1. Skönt att du mår bättre! Heja dig😍

  SvaraRadera
 2. Underbart att se att du är hemma igen och att du är ditt gamla, roliga "jag" igen. Ja, egentligen har du ju varit det hela tiden på sjukhuset också - av bloggen att döma alltså. Sååååå skönt att se dig! Å du har råd med den snygga klänningen. Å benen visar du ju inte heller, då dina strumpor är svarta;-)

  SvaraRadera
 3. Många siffror... bra pantat :)
  Kort kjol... vet inte det, Du ser bra ut <3

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...