Alla vi som gillar Maria

söndag 28 januari 2018

Skyltsöndag vecka 4

Av helt legitima skäl har jag inte så hemskt många skyltar att visa upp idag men en blir det i alla fall. Och en riktigt god sådan. Tonårsdottern höll på att skämmas ihjäl när jag tog upp mobilen igår på Duvanders konditori för att fota skylten med deras charmiga lösenord till gratis WiFi. För vad skulle lösenordet varit annars liksom och ni förstår ju att jag var tvungen att fota det??


Maria Bergman Fd Nilssons foto.

Och för att dryga ut inlägget lite bjuder jag på ett collage på mig och min man som firar årsdag tillsammans just idag ♥


Vem hade trott att killen i baren som visade sig vara alldeles lagom lång den där kvällen för 15 år sedan skulle bli min på heltid?

Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!

5 kommentarer:

  1. Det är nog det fyndigaste lösenord jag någonsin sett! Bra att du passade på och tog ett kort, trots att dottern tyckte att det var pinsamt;-)
    Åsså Stort GRATTIS till årsdagen:-) Du verkar vara lång själv, och din snygga man är precis lagom mycket längre. Alltså inte som här, där det skiljer 30 centimeter;-)

    Tusen tack för en suverän skylt och stort tack för länken:-)

    SvaraRadera
  2. Grattis på årsdagen! Gott lösenord :)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...