Alla vi som gillar Maria

söndag 18 juni 2017

Long time no see skyltsöndag

Jag har inte mått så bra senaste tiden och har tyvärr fått ännu en åkomma att lägga till på den redan långa listan över vad som inte fungerar med min kropp. Jag är under behandling och känner mig lite bättre. Det är inget allvarligt - tydligen fungerar inte min diafragma som den ska och dessa medför en hel del kroppsliga tråkigheter för mig. Utöver detta finns ett orosmoment i familjen som jag inte vill gå in på här men jag kan säga så mycket som att det inte bidrar något positivt what so ever.......

Men trots allt går livet sin gilla gång och igår var jag på en fantastisk babyshower. Jag hittade ett gäng roliga skyltar och kände hur blogglusten vaknade till liv.

Uppmaningen på första bilden var inte så lätt med tanke på att det var just en babyshower vi var på men jag klarade mig med ett ynka straffpoäng!Värdinnorna hade ordnat en rad roliga lekar och vi andra fick oss ett gott skratt när tre tjejer med förbundna ögon fick lukta och smaka på olika saker som serverades på en blöja. Det låter väl inte så roligt tycker ni men om jag berättar att de fick lukta och smaka på utkletad Nutella, Snickers rullade i små kulor och utkletat jordnötssmör så kanske ni förstår att det såg roligt ut!Denna skylt satt nog i lokalen även i vanliga fall men den passade verkligen in i humortemat!


När jag kom hem i går kväll såg jag att vår roliga granne satt upp en skylt intill vägen. Varje sommar kommer jättemånga husvagnsturister körande på vår väg för att gena till campingen i Åhus. De har antagligen inte uppdaterat sina GPS:er på länge för det är ganska många år sedan genvägen till Åhus stängdes av för trafik. Men nu får de lite hjälp på traven!!


Som vanligt är det härliga BP som styr upp det där med skyltningen!
Och jag lovar att återkomma med bilder och en filmsnutt från babyshowern vid ett senare tillfälle!

2 kommentarer:

 1. Stackars dig! Tar tråkigheterna aldrig slut för dig!!! Vet att du inte är ute efter medlidande, men jag tycker faktiskt synd om dig och ger dig en varm styrkekram.

  Å ändå orkar du skylta - å vilka godbitar du hittade:-) Skrattade gott speciellt åt brandskylten - helt underbart! Älskar folk med humor!!!

  Å den handmålade skylten är riktigt fin. Hoppas den respekteras!!!

  Tusen tack för toppen skyltning och länken:-)

  SvaraRadera
 2. Kuliga skyltar.

  Skickar ett gäng kramar, å Du kom ihåg att andas, kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...