Alla vi som gillar Maria

torsdag 12 maj 2016

Vad är det med mig och kvinnor från Stockholm??

I eftermiddags stod en kvinna i min kö som jag kände väldigt väl igen men som jag inte kunde placera. När det var hennes tur började hon pladdra på om ditten och datten medans jag febrilt försökte placera vart jag kände igen henne ifrån. Det hördes tydligt att hon var från Stockholm och hon pratade som om vi var goda vänner. Jag höll god min och hängde med i snacket så gott jag kunde. Hennes kundvagn var typ överfull så vi hade gott om tid att prata på. Rätt som det var sa hon: Ja jag visste ju inte att du jobbade här men jag blev sååååå glad när jag såg dig sitta här i kassan. Då tänkte jag det där är ju den där trevliga tjejen från gymet!!
Och då gick det upp ett Liljeholmens för mig - vi tränar på samma gym! Men vi har aldrig pratat så hur hon vet att jag är trevlig är ju ett mysterium..... Men trevlig var hon oxå så i fortsättningen lär vi nog byta ett ord eller två på gymet! Det är alltid roligt med nya bekantskaper!

För övrigt kommer det att hamna en ny bekantskap i kortsamlingen snart. Nämligen en truckkort! Jag klarade nämligen uppkörningen till truckkortet med bravur. Det var ju riktigt roligt att köra truck och så här i efterhand kan jag inte ens förstå varför jag var så nervös.

Stor kram till dig som tittar förbi i kväll ♥

5 kommentarer:

 1. Grattis till både truckkort och en ny vän.
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Vi kvinnor från Stockholm ÄR trevliga även om vi egentligen inte är sååååå pratsamma;-) Å vi är väldigt duktiga på att "klassa" personer som trevliga eller inte;-)

  Stort GRATTIS till truckkörkortet:-)

  SvaraRadera
 3. Grattis till truckkortet! Tur hon gav en ledtråd, så du kunde hänga med i pratet!

  SvaraRadera
 4. Det där med att träffa folk där de inte "hör hemma" ;) alltid svårt!
  Grattis till "lappen"!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...