Alla vi som gillar Maria

söndag 8 juli 2012

Idag har jag

och barnen plockat jordgubbar. Vi är inte mycket för saft och sylt i vårt hushåll men vi gör en annan sak med jordgubbarna som slår både saft och sylt med hästlängder. 
Om man skivar jordgubbarna, tillsätter 1 dl socker/liter och sen fryser in det - då har man världens godaste jordgubbsröra att värma och ha på glassen, ha i frukostyoggin eller bara äta rakt uppochner ett bra tag framöver.
Sen har vi varit hos goda vänner och myst med världens sötaste cockerspanielvalpar. En underbar känsla av lugn spred sig i hela kroppen när dessa tre ljuvliga varelser kröp upp i min famn och somnade ♥ Alice - som för ett år sedan var livrädd för hundar - hanterade valpar som om hon aldrig gjort annat. En riktigt bra dag i det stora hela! Vad har du gjort i dag??4 kommentarer:

 1. vilken trevlig blogg du har:) mums va gott med jordgubbar å guuu va söta små valpar, hos mej i Karlstad har det spöregnat hela dagen så det blev en städdag!må gott

  SvaraRadera
 2. Vilken gulddag! Nu är jag avundsjuk så att jag är alldeles blå över hela kroppen, både på jordgubbsplock och hundvalpar!

  SvaraRadera
 3. Men guuuuuud så söta! Jag kollar cocker-annonser hela dagarna och tänker skaffa en egen så snart vi kan! :)

  SvaraRadera
 4. Hängde med valpar igår. Idag hade jag bloggdate!! :D

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...