Alla vi som gillar Maria

fredag 13 maj 2016

Allting går att sä(l)ja med mördande reklam..... ;-)

Eftersom jag ska hinna till gymet innan jag börjar jobba går jag rakt på sak idag. Jag har verkligen inte tid att skriva i gåtor som personerna i dagens fredagsfräckis!!

De tre systrarna gifte sig alla på samma dag. De var alla oskulder så mamman var lite orolig för hur de skulle uppleva sin smekmånad. Hon fick dem att lova att skicka ett vykort till henne med ett par ord om hur deras sexdebut hade varit.
Den första dottern skickade ett kort från Hawai två dagar efter bröllopet. På kortet stod endast ett ord - "Nescafé". Mamman blev först lite förbryllad men gick ut i köket och hämtade burken med Nescafé. På den stod det "Good until the last drop!" Mamman rodnade lite där hon stod men blev glad för sin dotters skull.

Dotter nummer två skickade ett kort från Maldiverna en vecka efter bröllopet och på kortet stod "Benson & Hedges". Mamman gick och hämtade sin mans cigarettpaket och hon läste på Benson & Hedges-paketet "Extra long. King size" Återigen rodnade mamman men denna gången mest av glädje för sin dotters skull.

Dotter nummer tre skickade sitt vykort från Karibien en hel månad efter bröllopet. Med en väldigt darrig handstil stod det "British Airways" på kortet. Mamman tog fram sin Ameliatidning och bläddrade tills hon fann en annons för British Airways och där stod "Three times a day, seven days a week, both ways".....

Ha den allra bästa fredagen ♥


3 kommentarer:

  1. Ha ha, tack för ett gott skratt och trevlig fredag!

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Ja, det orkade jag inte ens med när jag var ung;-)

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...