Alla vi som gillar Maria

fredag 10 oktober 2014

HERREGUD!!!!!

vad tiden går snabbt!! Jag hinner inte med!!! Tyvärr är ju bloggen det första som får stryka på foten men jag får väl satsa på kvalité istället för kvantitet!!

Jag höll på att säga att jag gör tvärtom på jobbet - att jag satsar på kvantitet istället för kvalité - men det låter ju kanske lite illa. Och det är dessutom inte sant. Jag sköter mitt jobb med den äran om jag får säga det själv. Och det får jag ju. Fast det ligger något i det, Senaste tiden har jag jobbat mer än vanligt, Dels för att mitt schema är lite ändrat och jag har fått längre pass och dels för att jag jobbat lite extra. Det har jag gjort idag till exempel. Jag är fortfarande lite skadad av min 9 månaders långa sjukskrivning i väntan på min hjärtoperation och har lite svårt för att vara ledig för många dagar på rad. Helgen går an när resten av familjen är hemma men att vara ledig för många dagar i rad mitt i veckan får mig att klättra på väggarna. Dessutom trivs jag ju oerhört bra på mitt arbete och det gör ju det ännu lättare att gå dit!

Men nu ska ni få en fredagsfräckis av allra högsta kvalité!!


3 kommentarer:

 1. Tack tack. Även min blogg får bara ett inhopp då och då. Men ibland blir det ett inlägg för att ge ett livstecken ifrån mig.

  SvaraRadera
 2. Man måste ju inte blogga var dag!

  SvaraRadera
 3. Hahahaha Tack för kvällens asgarv!
  Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...