Alla vi som gillar Maria

fredag 10 maj 2013

När det inte blir som planerat

kan det ibland bli mycket mycket bättre!
Det där med att göra så lite som möjligt igår kväll förvandlades till en timmes cykeltur i det alldeles fantastiska vädret! Sen landade vi på vår altan och hade lite torsdagsmys. Bara för att.


Om handbollen vill jag inte höra ett knyst. Inte ett enda.

En som önskar att han inte hört ett enda knyst är huvudpersonen i dagens fräckis.


Mitt i natten går lille Johan på toaletten. Plötsligt hör han stönande från sovrummet. Han tittar in och ser att föräldrarna har sex. Innan någon hinner reagera så utropar lille Johan:
 - Jag ska rida hästen!
Lille Johan hoppar upp på pappans rygg och han är glad att sonen inte ställer några obekväma frågor och låter honom hållas. En kort stund senare börjar mamman flåsa allt häftigare och stöna allt högre, varpå lille Johan utropar:
 - Håll i dig pappa! Det är nu jag och brevbäraren brukar bli avkastade!

Ha den allra bästa fredagen alla fina ♥

4 kommentarer:

 1. Så kan det gå...;) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Haha! Tänk om jag kunde komma ihåg åtminstone en rolig historia...
  :-D

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Inte ett ord om världskriget Basil när tyskarna kommer till hotellet. Inte ett enda ord om någon sport med en boll man har i handen Bosse. Hör du det? Då kan Maria bli jättearg. Men det var en ljuvlig sista sekund. Kan jag inte få prata lite om den? Näää. Berätta istället om dina år som brevbärare. Ska jag göra det? För alla barnen? Tänk om männen läser? Ingen fara. Det är bara kvinnor som har bloggar.

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...