Alla vi som gillar Maria

onsdag 8 augusti 2012

Det är väl inte lönt att dra ut på det

eftersom Camilla kom med rätt svar efter typ 5 minuter. Visst var det Izabella Scorupco jag sökte idag.
Stor cyberapplåd kommer här -------->!!


Hon har en dotter som heter Julia och hon har hånglat med agent 007. Resten säger sig själv.

Som utlovat kommer här en bild på vår otroligt smarriga frukost vi åt idag.Efter frukosten rullade vi - i alla bemärkelser - vidare in till stan och till Bilprovningen. Bilskrället fick faktiskt bara en tvåa i år. Det kan jag - och plånboken leva med.

Och på tal om plånbok gjorde jag ett fynd i dag. En blus från Gina Tricot inköpt på Erikshjälpen för 39 kronor. Lagom på min sjuklön.Sen åkte vi vidare till Jula för att titta på en skrivbordsstol till dottern som tyvärr verkar ha ärvt min dåliga rygg. Och titta var exakt vad vi fick göra. Vi hittade inte stolen utan vi fick be om hjälp. Killen släpade med oss ut på lagret och tog fram en kartong. De hade valt att inte ha ett exemplar framme som kunderna kunde provsitta?? Hur tänkte de då?? Inte alls kanske??

Ha det bäst!!

5 kommentarer:

 1. Rena rama kalasfrukosten =D
  Ha en fin kväll. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag gissade på Annan anka för hon verkar vara en linslus. Kram

  SvaraRadera
 3. Görgo frukost, 'bara' en 2: på bilbesiktningen, ett blusfynd och en undangömd, men funnen OCH inköpt kontorstol..... De va la en bra dag?!

  SvaraRadera
 4. Åhh.... *dreglar* Drömfrullen ju!! *dreglar lite till & knaprar på en morot. Inte alls samma sak* ;) Fynd är alltid trevligt och den var ju snygg! Sitter klart på en dofsing så det är ju inte så konstigt! <3

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Jaaaa...jag gissade rätt! :)
  Oj,vilken energi kick du måste ha fått efter den där goda frukosten ;)
  Vad bra att bilen bara fick en tvåa.Jag tycker att det är pest och pina att besikta bilen. Och det är såå skönt då det är gjort.
  39 kronor? DET var billigt!
  Kram!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...