Alla vi som gillar Maria

torsdag 18 januari 2018

Jag - en drama queen i världsklass?

Vaknade av att de drog ut respiratorn efter operationen, blödde ner hela sängen vid 17-tiden trots att jag låg med tryck två timmar längre än det behövdes enligt läkaren och så rundade jag av med att svimma strax efter kl 20. Nu orkar jag inte mer drama idag utan ber om en insomningstablett och somnar från denna skitdagen.....

5 kommentarer:

 1. Skickar stor varm krya på dig kram!

  SvaraRadera
 2. Men du orkade åtminstone blogga:-) Å du Maria - skit i om du blodade ner hela sängen, svimmade och höll vårdpersonalen i arbete. Det är det vi betalar skatt för du och jag samt många andra.

  Ger dig verkligen den hårdaste och varmaste styrkekramen jag kan ge. KRAAAAM!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du mår bättre idag <3

  SvaraRadera
 4. OMG fyy huvva så otäckt, läste ju på inst om att Du vaknade innan Du typ var klar... *ryyser* värsta mardrömmen... kram

  SvaraRadera
 5. but at least you could blog :-) you maria - shit if you bleed the whole bed, fainted and kept the healthcare staff at work. That's what we pay taxes for you and me and many others.

  Movie Online

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...