Alla vi som gillar Maria

tisdag 12 september 2017

Nog för att jag känner folk i Stockholm......

I dag ringde jag till sjukhuset i Lund för att höra om de kunde ge besked på när jag blir kallad till operation. Jag har väntat på min hjärtoperation i 105 dagar så vårdgarantin är ju redan körd om vi säger så. Jag är tydligen i prioriteringsgrupp 3 dvs mitt tillstånd är inte livshotande och inte superakut. Det fanns personer i min grupp som väntat i 150 dagar och ännu inte fått operationstid. Jag blir dock eventuellt uppgraderad efter helgens elkonvertering. Och om jag verkligen inte vill vänta kan jag bli opererad omgående. I Stockholm. Och även om jag med all säkerhet blir väl omhändertagen både på och utanför sjukhuset känns det inte aktuellt för mig.
Men om jag ångrar mig kan jag lita på er i huvudstaden va??

4 kommentarer:

 1. Du kan absolut lita på mig här i Stockholm! Snacka om olika prioritering av hjärtproblem i Lund och här. Helt otroligt!

  Antar att det var Danderyds Sjukhus som erbjöd dig operationen. Det har nämligen en känd specialistavdelning för patienter med just dina problem.

  För att vara ärlig så skulle jag nappa på erbjudandet och få det hela överstökat. Det kan ju inte handla om mera än max två veckor innan du får åka hem igen så...

  SvaraRadera
 2. Att må som Du gör borde väl sjukvården begripa att det funkar icke å då borde Du å alla andra på denna där kölistan få snabbare hjälp. Ogillas. Jag vet inte om jag skulle välja operation/sjukhusvistelse så pass långt hemifrån... men egentligen så borde Du verkligen ta chansen.
  kram

  SvaraRadera
 3. Trist att behöva vänta så länge. Tror du ser för frisk, fräsch och glad ut. Du nämner inte Kristianstad. Gör de inte sådant där?

  SvaraRadera
 4. Du vet att du ALLTID är välkommen hit !!!!!!!! med familj KRAM

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...