Alla vi som gillar Maria

lördag 23 september 2017

Lördag hela veckan nu då :-)

Tre helger i rad har jag haft flimmer. Förrförra helgen fick jag åka in och göra en elkonvertering, förra helgen slutade det med min behovsmedicin och idag fick jag åka in igen. Och idag gick det snabbt och lätt. Om jag nu ska leta något positivt med det hela och det försöker jag ju ofta göra. In på akuten strax innan kl 9 och kl 11.15 blev jag sövd och omstartad på HIA.
Denna helgen var det min hjärtläkare Sten som hade jour och han blev lovligt upprörd när jag berättade om beskedet jag fått från Lund. Han skulle genast ta tag i situationen så nu kanske det äntligen händer något på operationsfronten!! Dessutom jobbade min favoritsköterska som var med redan 2012 så jag blev ompysslad efter alla konstens regler. Kanske fick jag även lite extra narkos eller nåt för när jag vaknade försökte jag sälja en högtryckstvätt till Sten vilket alla inblandade hade väldigt roligt åt. Jag också när jag väl kvicknade till och insåg vad jag pladdrade om!

Så för att vara på den säkra sidan tänker jag äta extra mycket flimmermedicin ikväll. För eftersom det inte står specificerat vilken sort det gäller tänker jag att det borde funka med Marabou???4 kommentarer:

 1. Fy, huvva, så otroligt besvärligt Du har det, jag hoppas Din läkare kan ordna en operationstid åt Dig inom närmaste veckorna.
  Tro vad det är som gör att Ditt hjärta flimrar mer då det blir helg? Beror det på att veckan varit jobbig eller... har Du nån aning?

  Varje gång jag kommer hit till Dig möts jag av detta "http://www.startblogg.se efterfrågar ditt användarnamn och lösenord. VARNING: Ditt lösenord kommer inte att skickas till webbplatsen du besöker!"

  Nu hoppas jag Du får en lugn och problemfri lördagskväll/natt och en skön söndag.

  kram

  SvaraRadera
 2. Herregud tjejen!!!!! Börjar bli aningen (=mycket) oroad över ditt hälsotillstånd. Det är ju inte klokt!!! Hoppas innerligt att din favoläkare lyckas med att ordna en operationstid tidigare. Men som sagt Stockholm tar emot dig med varma kramar och en operation bums om man säger så.

  Du är ju ung och verkar klara det mesta galant och med en god portion humor (som tur är), men jag tänker ju på din stackars familj. Hur oroade måste inte dom vara...

  Nej usch! Ta Stockholm säger jag bara. Visst är det DS eller?

  SvaraRadera
 3. Min älskade vän , Du är magisk och helt underbar nu tycker jag att du ska komma upp till Stockholm och thorax i Solna och Begär min läkare Fredrik Gadler han är BÄST !!!
  Han har varit med i alla mina hjärtoperationer från det han var en ny läkare litar fullkomligt på honom
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Det är så tråkigt att ditt hjärta dummar sig så :( Men jag undrar, ville Sten göra affär?

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...