Alla vi som gillar Maria

tisdag 8 augusti 2017

Vandring på vackra Söderåsen

Igår tog jag, min man och min yngsta dotter oss till Söderåsen för att vandra. Dottern var lite motsträvig till att kliva upp i ottan så här på sommarlovet men var helt klart nöjd med dagen trots allt. Så otroligt vackert ställe - missa inte detta om du någon gång har vägarna förbi Klippan i Skåne!

4 kommentarer:

 1. Du skulle nog älska Polens skogar! De är lika gröna som skogen du visar. Inte alls samma sak här i Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Alltid skoj med utflykt å att vara med familjen å göra något ihop är ju roligt :)

  SvaraRadera
 3. De kan vara lite svåra att få upp i den åldern.
  Vilka läckra foton du tagit.
  Det tog ett tag innan vi äntligen tog oss tid att åka upp, när vi ändå kom på väg 13. Sedan har vi återkommit dit med glädje. En mycket fin trakt.
  Kram Bosse

  SvaraRadera
 4. Jag är en mamma, fru på 47 år och bor i Småland i en villa på en gård. Vi är en mycker aktiv familj med många intressen och vi har två tånåriga barn.
  Jag är positiv och glad och har haft sjukbidrag sen börja på 90 -talet. Mina intressen är djur, hästar natur, simma, cykla, långa promenader,löpning och mina egna älskade hundar som jag träna lydnad, rallylydnad, spår, hundutställningar, drag .Jag rider tre pass per vecka på min ridskola. Hoppning och dressyr. Det vore trevligt att lära känna nya vännner i en ålder av 46-60 år. Jag en ny bekantskapskrets att lära känna och umgås med. Min E-mail: happy0@home.se Blogg: http://autismmamma.bloggplatsen.se Vore ju skoj om du ville kika in till min blogg och sätta en tass där ler.
  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg!
  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit!
  När du först är här så skriv väldigt gärna några ord!
  Men skriv inte anonymt utan skriv gärna under med signatur!
  Välkomna in till mig!

  http://autismmamma.bloggplatsen.se

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...