Alla vi som gillar Maria

söndag 6 augusti 2017

Min första semestervecka i skyltar


Då var snart första semesterveckan slut och jag har sysselsatt mig med en rad olika aktiviteter som alla lämpligt nog går att illustrera i skyltar.

I måndags gjorde jag och min man Malmö och där visade det sig att miljöbilar har alldeles egna parkeringar på IKEA. Vem som går runt och kontrollerar att det bara är miljöbilar som parkerar där framgår inte. 
I tisdags var vi på Swerock och hämtade ett släplass grus. Och eftersom vi råkade komma dit mitt i lunchen passade jag på att gå en vända bland högarna. Och där fanns minsann en skylt! Eller rättare sagt två. 


I onsdags åkte jag ensam till Malmö för att möta upp döttrarna som kom med tåget från Köpenhamn och efter min härliga promenad i Pildammsparken (som du hittar något inlägg bakåt) gick jag ett varv på Triangelns köpcentrum. Och i en liten butik som jag nu har glömt namnet på hittade jag en skylt med några kloka ord. I torsdags höll jag mig mest hemomkring men även där går att hitta skyltar. Mitt ute i skogen dessutom.


I fredags körde jag yngsta dottern till tåget och passade på att gå den vackra Linnérundan. Jag tog en del vackra bilder som kommer i ett senare inlägg men på väg från tågstation stötte jag på lite kändisar.


Eftersom jag tydligen var frånvarande den dagen Gud delade ut lokalsinne var jag tacksam för vägskyltarna som fanns med jämna mellanrum hela rundan. 


Vi bor ju strax intill Rinkaby skjutfält och där pågår just nu Jamboree och deras lilla välkomstskylt passade jag på att föreviga när jag traskade hem från bussen i går eftermiddags.


I förmiddags gick jag och min man på ett fartfyllt härligt cirkelpass på gymet och om ni tittar riktigt noga på mitt linne så ser ni lite text (det står Nothing to lose) och det får motsvara dagens skylt!


Nästa vecka väntar nya äventyr och det är inte helt omöjligt att även de kommer att innehålla skyltar!

Som vanligt är det BP som styr upp det där med skyltarna!

6 kommentarer:

 1. Hej alla!
  Mia heter jag, är 46 år gammal och bor i Småland på en gård tillsammans med våra tånåriga barn, min man och våra hundar.
  Jag har gått på sjukbidrag sedan början på 90 - talet, sjukpensionär, Har diganoser: autism, asperger, psykaiska besvär, tvångstankar, tvångshandling, deppighet, psykis ohälsa, autismsektrumstörning m.m Träna och tävla med våra hundar.
  Hundarna är mitt arbete, min hobby, min passion!
  Draghundar är fantastiskt roligt och givande och något jag velat göra detta på fritiden sedan många år tillbaka.
  Jag har en sysselsättning på kommunens öppna psykatrin. Är där någon gång gång i bland. Sen är jag på ett annat ställe som tillhör psykatrin som har olika sorters djur.
  E-mail: happy0@home.se


  http://autismmamma.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 2. Gillar verkligen att Du kan illustrera Din vecka med hjälp av skyltar :)

  Är nu hemkommen från dagens äventyr å är vansinnigt trött,
  känns som om jag aldrig sovit på minst trehundra år ;-)
  Blir ju tröttare då jag är tvungen att stoppa i mig diverse tabletter för att orka delta i livet... men alternativet är ju icke roligt.

  Jag hoppas allt är så bra det nu kan vara i väntan på operation, kram

  SvaraRadera
 3. En vecka i skyltar! Fantastiskt bra jobbat! Och så bra variation på dina bidrag:-)
  Gillar andra skylten från grushögarna - ett himla roligt perspektiv där.
  Diggiloo turnébussen är häftig. Å det roliga är att en kollega till mig är på Jamboree med sina två barn. Hon är scoutledare. Kollade du?
  Å selfien är ju såååååååå fin! Nothing to lose är ett bra motto tycker jag. Ingenting att förlora men allting att vinna:-)

  Tusen tack för din vecka i skyltar! Snacka om en röd tråd här:-) Stort tack för länken också:-)

  SvaraRadera
 4. Kul med en skylt från Jamboreen, jag var själv med på Rinkaby 2001. Första skylen lär nog ställa till med en del tolkningsproblen. Miljöbil förr är inte miljöbil idag.

  SvaraRadera
 5. Världen är full med skyltar :) De flesta lägger vi nog inte ens märke till. Skyltsöndag uppmärksammar många bra :) Kanske kan jag delta när vi flyttar till "stan" om en månad. Landet har inte så många skyltar utom hastighetsskyltar ;)

  SvaraRadera
 6. Oj så många skyltar du hittat! Härligt!! Digggeloo ska jag se på torsdag och lokalsinne har jag inget heller :)
  Pildammsparken var underbar tycker jag. Fortsätt njut av din semester!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...