Alla vi som gillar Maria

söndag 14 augusti 2016

Skyltsöndag

Av anledningar som vi inte behöver gå in på här och nu blev det ytterst lite sömn i natt. Typ 4 timmar hanns med innan jag min vana trogen vaknade kl 07,00. Lägg till provspringning nummer ett av halvmaran - som trots sömnbrist gick riktigt bra -  så kan du förstå att jag är trött nu när klockan passerat kvällsmat....

Men veckans skyltar ska jag orka dela med mig av innan jag däckar.
Håll tillgodo!


Ett bidrag från min man :-)På ÖoB säljer de något som heter smaks. Jag vet inte vad det är men under texten ligger det toapapper i alla fall!Vi har fått nya skyltar i centrum! 
Ingen skylt men jag måste visa hur pigg min man och hans nya kompis var efter avslutad halvmara i Halmstad igår!!

Ni får ingen bild på mig efter min avslutade halvmara i dag för jag var långt ifrån lika pigg som min man var. Efter 17 km sa kroppen stopp och sen fick pannbenet göra resten. Min målsättning var att klara det under 2.5 timmar och det gick ju i alla fall vägen!!På torsdag börjar livet så smått återgå till det normala när mina ungdomar börjar skolan och min förhopppning är att även mitt bloggande ska återgå till det normala. Den som hänger kvar får se!!

Stor söndagskram till dig som tittar förbi i kväll ♥

2 kommentarer:

 1. Man gör så gott man kan! Tack för roliga skyltar och grattis till att ha orkat din prestation.
  Vi syns självklart i bloggen, man skriver när man kan, vill och orkar. Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Halvmara.....du är inte klok....men grymt bra!!
  Fru Gårman-skyltar är underbara ;-)
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...