Alla vi som gillar Maria

torsdag 25 augusti 2016

Jag vs min man del 2

Jag: Älskling - jag åker med dig till jobbet i morgon bitti. Jag går och lägger mig nu!
Min man. OK. Jag kommer snart jag ska bara titta färdigt.

Jag: gör min vanliga kvällsprocedur som du läste/kan läsa om i gårdagens inlägg.
Min man: gör sin procedur som även den fanns att läsa i går.

Jag morgonen efter: klockan ringer och jag går genast upp. Det där med att snooza funkar inte för mig. Jag går in på toaletten och hajar till när jag ser mig i spegeln. Håret var visst inte så torrt som jag trodde när jag gick och la mig i går kväll. Jag sätter igång plattången och sprayar värmeskydd i luggen. När det torkar lite försöker jag samla ihop resten av mitt ostyriga hår i en hyfsat snygg hästsvans. När luggen är platt skickar jag i linserna så att jag kan sminka mig. Eftersom jag är halvblind behöver det bli så. När sminket är på plats kämpar jag en stund mitt Tomas Sabo armband som jag tar av mig varje kväll eftersom ankaret i "Tro hopp & kärlek" berlocken envisas med att fastna i allting. Mina två frukostägg (som min man kokt till mig när han kokte sina egna) skickar jag i mig vid diskbänken två minuter innan vi åker. På vägen ut snappar jag åt mig min gymväska som jag var förutseende nog att packa kvällen innan och en påse tuggummi eftersom jag inte hann borsta tänderna. Det är därför jag har en tandborste i skåpet på jobbet. I bilen plitar jag ner detta inlägg.

Min man: snoozar en eller två gånger innan han masar sig upp ur sängen.  Han fixar sin gröt och kokar 4 ägg (två är ju till mig). Han äter frukost till morgonnyheterna på TV4.  Innan han borstar tänderna väcker han våra döttrar som aldrig älskar sängen så mycket som på morgonen och kokar sitt kaffe samt knäpper mitt armband. När han väntar på att jag ska bli klar passar han på att tömma soporna och ta ut återvinningskassarna till bilen. Sen kör han sim bloggande fru till jobbet.

1 kommentar:

  1. Ni får iallafall vardagen att fungera ;) Snooza har jag aldrig begripit mig på!

    SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...