Alla vi som gillar Maria

fredag 26 augusti 2016

Havregryn, muskler och brända bröst :-)

Eftersom alla gissade helt rätt på tisdagens bild har jag inte haft någon brådska att berätta för er att det var just havregryn på bilden.


Snabbast med rätt svar var Linda som glänste med sitt svar -  för visst var det fiberhavregryn på bilden!!

I söndags var jag ju på uppföljning med min PT. Första gången vi träffades för 10 veckor sen gjorde hon en hel rad med tester på mig. Hon tog massa mått, mätte min kondition och andra en hel del andra grejer som jag inte ens fattade. Sen fick jag två träningsprogram skräddarsydda just för mig och mitt måndagsexemplar till kropp och dessa två program har jag tränat de senaste 10 veckorna. I söndags gjorde vi om hela proceduren igen och allt som skulle bli större hade blivit det, allt som skulle bli mindre hade blivit det, nästan allt som skulle bli rörligare hade blivit det och min kondition hade förbättrats rejält. Första gången hade jag en puls på 115 efter testet -  i söndags hade jag 87!! Nu har jag fått två nya program som jag ska träna i 6-7 veckor innan vi ses nästa gång. Det är riktigt roliga men sjukt tuffa program och jag ser verkligen fram emot nästa gång jag ska till gymet. Härlig känsla!!

En känlsa som är lite mindre härlig måste jag även berätta om. I onsdags bestämde sig ju sommaren för att komma tillbaka till Skåne och efter lunch bestämde jag mig för att lägga mig i solstolen en stund. Jag blev snabbt varm och hoppade därför i poolen. Jag hade inte orkat leta upp min bikini och tog därför av mig behån och badade i trosorna. När jag kom upp ur poolen la jag mig i solstolen för att torka och eftersom vi har helt insynsskyddat tog jag inte på behån igen. Det tänkte jag göra när jag torkat. Bara det att jag somnade visst........ Och om ens bröst inte sett solljus de senaste 32 åren krävs det inte mycket för att de ska bränna vid om vi säger så. Och brända bröst gör faktiskt inte så ont som man skulle kunna tro - de kliar mest. Och det kan ju vara lite jobbigt när man sitter i kassan på en stormarknad dagen efter......

Och på tal om bröst så är det ju faktiskt fredag i dag :-)


5 kommentarer:

 1. Aj, jaja det är lätt hänt även om det är onödigt ;) Grattis till resultaten!

  SvaraRadera
 2. Det ser ut som min kastrull som jag har hemma och jag använder också fiberhavregryn! Mums.
  Och bara bröst, jaa, så det kan bli, haha!
  Fredagskram ♥

  SvaraRadera
 3. Kul att vi alla hade rätt med gissningen:-)

  Kan tala om för dig att det hade gjort betydligt mera ont om du hade tagit av dig trosorna. att bränna sig där är inte det minsta roligt och gör riktigt ont. Jag vet;-)

  SvaraRadera
 4. Oj då, kliande röda bröst är ingen höjdare....trösten är att det går över ;-)
  Träna med pt är guld, synd bara att det är så dyrt. Det blir hur dyrt som helst om man håller på mycket. Jag gick ju med en PR när jag försökte få ordning på ryggen för många år sen, två pt-pass per vecka....jävlar vad det sved i plånboken. Men det var ändå värt det eftersom jag fick verktyg och övningar som jag har nytta av resten av livet!!
  Kram o ha en härlig helg

  SvaraRadera
 5. Huden där är onekligen en smula känslig men värmen var go' i alla fall. Tyvärr bistrare tider i dag...

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...