Alla vi som gillar Maria

söndag 24 juli 2016

Skyltsöndag

Vi har ju försökt resa runt lite i Skåne på vår semester och då har vi ju fått både det ena och det andra. Recensioner och bilder från våra utflykter kommer framöver. Men i dag är det söndag och då är det skyltning som gäller. Dagens tema är Skåneleden - närmare bestämt Öresundsleden delsträcka 8 mellan Rydebäck och Landskrona. Fast vi gick baklänges och började i Landskrona.

 Innan vi gav oss ut på själva leden åt vi lunch i Landskrona och gick förbi denna staty som jag gillar skarpt. Vill minnas att jag såg något liknande 2012 när jag var i Prag. Den skulle behöva finnas i alla städer.


I parken innan vi kom fram till Citadellet låg denna sköna böna och solade!


Jag lämnar tolkningen fri på nästa staty....


Selma Lagerlöf stod och spanade ut över havet.


Härligt när gamla skyltar får sitta kvar. Denna har nog några år på nacken!I ett litet samhälle hittade jag denna charmiga skylt ♥


Väl framme i Rydebäck blev vi välkomnade av en gris :-)


Så fort jag sorterat övriga bilder blir det ytterligare ett inlägg om Skåneleden och dess fantastiska natur.
Det är som vanligt härliga BP som förvaltar skyltsöndagen. Har du inte besökt hennes blogg kan jag varmt rekommendera dig att göra det. Inne hos henne bjuds det på allt från fotboll till kluriga bilder och alltid med glimten i ögat!!

Stor kram till dig som tittar förbi idag ♥

4 kommentarer:

 1. Tusen tack att du skyltar också när du har semester. Toppen med temat Skåneleden - du är suverän på att hitta passande, egna teman.

  Reuterswärds Non Violence revolver ser jag nästan dagligen, då skulpturen står vid Roslagsbanans station Täby Centrum. Gillas!

  Fint med så många olika statyer/skulpturer i parken i Landskrona.

  Åsså älskar jag kattskylten och grisen! Snacka om rätt humor:-)

  Än en gång stort tack för suverän skyltning och länken:-)

  SvaraRadera

 2. Grisen 🐽 såg rent förskräckt ut, undrar varför? 😉 härliga skyltar.. 😁

  Kram ❤

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för härliga skyltar! Sådana som är ovanliga och speciella.
  Niger djupt och tackar igen.
  Söndagskram ♥

  SvaraRadera
 4. Jag gillar den sköna bönan i Landskrona (hon bor på min fb) och den knutna pistolen gillar jag skarpt. Har sett en variant på den i Malmö, men bara med en knut!
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...