Alla vi som gillar Maria

onsdag 15 juni 2016

I dag har jag "Treatat Me" på alla möjliga sätt :-)

I dag har jag varit ledig och lyckades för en gångs skull med att INTE vakna kl 06,00!! Istället sussade jag sött ända tills klockan var åtta då min smarta klocka tyckte det var hög tid att jag steg upp och rörde på mig.
Jag fixade en smarrig frukost för att fira min sovmorgon!

Bananplättar med färska jordgubbar :-)
Efter lite fix och trix här hemma körde jag och döttrarna till stan.
Döttrarna gick på stan medan jag gick till frissan. Besöket började med en "Treat Me" behandling och det är precis vad den gjode. Annie - min frisör - tvättade håret 4-5 gånger med något spaluktande shcampoo och sen sprayade hon på någon slags olja. Medans den verkade fick jag huvudbottenmassage - sååååååå skönt!! Sen sköljdes oljan ur och något annat smordes in och en varm handduk sveptes om håret och så fick jag bara ligga och chilla en stund. Hur skönt som helst och lätt värt 150:- som de 20 minuternas ompysslande fuktighetsbehandling av min kalufs kostade!!

I kväll har vi firat min älskade man som har födelsedag just i dag. Vi firade med entrecote, potatisgratäng och bea samt chokladpannacotta med jordgubbar. Efter avslutad festmåltid gick hela familjen ner till havet, satt en stund på bryggan och lekte en stund på lekplatsen. Efter avslutade övningar i ringarna konstaterades att mannen, sonen och yngsta dottern var smidigast. Äldsta dottern näst smidigast och jag totalt osmidig. Inte några som helst överraskningar där inte......

Och nu ska jag titta in till alla mina fantastiska bloggvänner som fortsätter kommentera här hos mig trots att jag lyser med min frånvaro hos dem. De senaste veckorna har varit ganska hektiska att få ihop och jag är livrädd för att falla tillbaka i stressträsket som jag äntligen kravlat upp från. Flera gånger har jag faktiskt tänkt på att lägga ner bloggen men jag vill verkligen inte det. Men det är möjligt att det kanske blir lite färre inlägg framöver och att jag då istället får en stund över att hålla kontakten med alla fantastiska människor jag träffat genom min blogg!

EN STOR KRAM TILL ER ALLA ♥


6 kommentarer:

 1. Vilken bra dag på alla vis och grattis till mannen din! Så god dagens födelsedagsmiddag lät!

  En sådan behandling skulle helt klart mitt hår behöva för det känns lite trött...

  Kram

  SvaraRadera

 2. En stor kram på dig med... ♥

  SvaraRadera
 3. När bloggen känns jobbig kan man ju alltid pausa - att lägga ned den är ju onödigt, för blogglusten brukar alltid komma tillbaka :-)

  Den där frukosten så inte alls dum ut den :-)

  Grattis till maken!

  SvaraRadera
 4. Lät som en skön behandling! Maken fick en fin födelsedag, det lät kanon! Blogga ska man inte göra av tvång, det ska finnas både tid och lust. Tycker folk inte om att det går dagar, eller mer, mellan inläggen, får de läsa nån annanstans, tycker jag. (Vilket nog de som lär följa mig gör, ser det ut som i kommentarerna ;), deras val! )

  SvaraRadera
 5. Den där Treat Me låter alldeles fantastisk...
  Ja du, bloggandet.....visst tappar man lusten emellanåt och ör sugen påsatt lägga ner, men blir sugen påsatt skriva snart igen. Lägg det på en nivå som passar dig, med ett inlägg om dan eller ett i veckan eller ett i månaden... Känn ingen press,
  Kram J

  SvaraRadera
 6. Man borde nog skämma bort sig själv lite oftare. Det är den slutsatsen jag drar när jag läsa ditt inlägg. Härligt!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...