Alla vi som gillar Maria

tisdag 14 juni 2016

30 mil utan skavsår!!

I morse blev jag äntligen klar med Vätternrundan. Sen den 14 april har jag cyklat 30 mil och jag kan för mitt liv inte förstå att det finns människor som orkar göra det i ett sträck!! Nog för att mitt pannben är tjockt och att jag är sjukt envis men det hade jag (nog) aldrig klarat av.


Nu laddar jag för Vansbrosimmet som börjar den 25 juli. Eftersom jag inte är något stort fan av att simma tänker jag använda roddmaskinen på gymet i stället. 15 minuter på den motsvarar 250 meters simning så det blir ju lätt att hålla koll!!

Något annat som jag faktiskt inte heller är något stort fan av är fotboll. Vågar man ens säga det högt så här i EM-tider?? Fast att hålla i några fotbollar går ju bra i alla fall. Jag är ju inte rädd för dem eller så  - jag förstår inte bara tjusningen med att jaga efter dem.....

5 kommentarer:

 1. Hahaha! Ja, min mamma tyckte ungefär som du. Ge alla 22 spelare en boll liksom. Jag är ju fotbollsfreak och håller alltså inte alls med dig. Du har ju slutat kommentera hos mig du också. Vet att jag tappar läsare när jag bloggar om fotboll, men det struntar jag i.

  Å Vansbrosimning eller att ro på ett gym är då ingenting för mig i stället. Never - typ. Å jag har också diskbråck...;-)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar fotboll, men inte på tv!

  SvaraRadera
 3. Nej, att cykla 30 mil i ett streck är inget jag skulle ge mig på - däremot simningen känns inte helt omöjligt...

  SvaraRadera
 4. Jag är imponerad! (Och skulle absolut inte göra det i ett sträck ;))

  SvaraRadera
 5. Jag är såå glad at jag blev klar med min cykling innan jag blev sjuk, annars hade det vart kört.... Jag är inte heller nåt simningsfan, så det lär bli roddmaskinen för mig med!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...