Alla vi som gillar Maria

torsdag 16 juni 2016

När man ser det lite grann så där från ovan ;-)

I dag har det hänt nya stolligheter på jobbet!! Jag och ett härligt gäng kollegor tillbringade en halvtimme på ett hustak och spelade in en liten musikvideo till vår nya reklamjingle som snart kommer på radio. Ni som följer mig på Facebook får antagligen se resultatet redan i morgon!! Ni andra får snällt vänta tills på lördag då jag har tid att lägga den här på bloggen. Men en bild kan ni få redan nu!!
Nu ska jag snart cykla med yngsta till Idrottsplatsen. Tydligen cirkulerar det skummisar i byn så hon får inte cykla själv. Det har varit flera inbrottsförsök i natt bland annat på vår lilla byskola och jag är av uppfattningen better safe than sorry. Tragiskt bara att man inte vågar låta ungarna cykla själva i byn......

7 kommentarer:

 1. Då får jag vackert ge mig till tåls ;-) Så jobbigt när fula fiskar är ute och rör på sig. Då vill man verkligen inte att barnen ska cykla själv.

  Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 2. Du jobbar verkligen på en suverän arbetsplats! Ni har ju roligt jämt, precis som det ska vara! Ser framemot lördag för att titta på jingeln.

  Hemskt med att inte kunna låta cykla barnen till skola på grund av inbrott eller andra otrvligheter. Bra att du cyklade med henne!

  SvaraRadera
 3. Ni verkar ha roligt på jobbet! Mindre roligt att inte kunna låta barnen cykla själv!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt med reklamfilm. Ser fram emot att se mer ☺.
  Tråkigare med skummisar i byn. Som de sa på nyheterna igår om Orlando, om man inte kan känna sig trygg i sin egen hemort var ska man då känna sig trygg? Vi har haft 3 olika inbrott i vår lilla by på en vecka nu. Känns bra att vi äntligen installerat larm.
  Tack för dina fina ord hos mig. Kram

  SvaraRadera

 5. Kul med reklamfilmen. 😄 Men skummisar vill man inte veta av, usch så obehagligt... 😯

  Kram ❤

  SvaraRadera
 6. Ser fram emot reklamfilmen!
  Ni verkar ha mycket roligt på ditt/ert jobb och att sitta på ett tak ger i alla fall kanske även bra utsikt.
  Trist med "skummisar" som är ute så lika bra att följa och hämta ett tag framöver.
  Ha det gott och trevlig helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Det är härligt att ha roligt på jobbet :)
  Mindre kul när "skummisar" cirkulerar så man inte känner sig säker :(

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...