Alla vi som gillar Maria

tisdag 10 maj 2016

Hot ´n cold

I dag har jag varit på kurs hela förmiddagen med ett härligt gäng kollegor. Vi ska ta truckkort och efter två intensiva studietimmar blev vi alla godkända på teoriprovet! På torsdag är det uppkörning och jag har bett om att få vara den elfte som kör upp. Varför? Jo för att vi lärde oss att enligt statistiken sker tio tillbud per olycka som om de tio som kör upp gör vars ett litet misstag kan ingen klandra mig om det sker en olycka under min uppkörning..... Skämt åsido - det ska säkert gå bra. Hur svårt kan det vara? Jag har ju haft körkort i 24 år utan större missöden!

Eftersom jag åkte med min man in till kursen kunde jag - precis som planerat - gå hem i det vackra vädret. Som tur var blåste det lite grann i alla fall men herregud vad varmt det var ändå.
Därför var det ju riktigt nice att hoppa i poolen när jag kom hem efter min powerwalk på knappt 16 km!


Vi har precis täckt av den och fyllt på vatten efter vintersäsongen så det var endast 15° varmt (??) så det krävdes inget långdopp för att coola ner ;-) 

För övrigt träffade jag en person idag som fick mig att tänka på en sak som hände för drygt 20 år sen. Och det får ni läsa om i morgon!

PS Du har väl inte glömt att gissa vad bilden i förra inlägget föreställer??

3 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att uppkörningen går bra

  SvaraRadera
 2. Truckkort - coolt!

  Å att hoppa in i en pool med bara 15 graders iskallt vatten - nej, tack. Men du är ju en äkta viking verkar det som Jag bara huttrar när jag läser det, speciellt då det är bara 10,7 grader ute just nu...

  SvaraRadera
 3. Badar naken gör du också... ;-)
  Men så spännande attköra truck, hur svårt kan det va? Lycka till!
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...