Alla vi som gillar Maria

torsdag 14 april 2016

Vilken härlig dag ♥

Precis som jag misstänkte kom det inte en enda droppe regn idag eftersom jag valde att inte cykla till jobbet.
Men det gör absolut ingenting eftersom jag har haft en sanslöst bra dag idag.
Kanske den bästa torsdagen någonsin?
Det började med att jag av en ren slump hittade mitt älskade halsband som jag varit av med i flera månander. Jag fick det av min man i 35-årspresent så jag har verkligen varit olycklig för att jag blivit av med det. Men jag har varit helt säker på att det legat här hemma någonstans så jag har inte letat så aktivt men när jag gick in på kontoret idag så låg det där i en bokhylla! Och tydligen har det legat där i flera månader. Ända sen en arbetskamrat hittat det ute på lagret. Låset var sönder så det förklarar hur jag tappat det och nu ligger det i tryggt förvar och väntar på att jag ska ta mig till stan och till en guldsmedsaffär.

Sen var det dags att få mitt nya schema och trots att jag rent instinktivt inte blev nöjd fick jag erkänna efter några minuter att det var ett riktigt bra schema! Nej jag har inte svårt för förändringar.......

För övrigt har jag träffat (nästan) alla mina favoritpersoner idag. Både bland arbetskamrater och kunder. Jag är alltid nöjd med mitt beslut att inte söka jobb som innebär att sitta instängd på ett kontor men idag är jag lite extra nöjd! Jag älskar verkligen mitt jobb!!

Och som pricken över i har jag inte mått illa på hela dagen!!

Nu ska jag avsluta denna toppendag med en stor kopp te och ett avsnitt eller två av Homeland!!

Stor kram till dig som tittar förbi ikväll ♥

8 kommentarer:

 1. Ja med tanke på hur mycket det regna igår så förstår jag du inte cykla idag, om du hade samma tråkiga väder som jag vill säga.

  SvaraRadera
 2. Så härligt, vilken lyckosam dag!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Så roligt att du hittade halsbandet!

  SvaraRadera
 4. Vilken tur att du hittade halsbandet! Och vilken härlig dag du haft. Önskar dig många mer såna dagar!

  SvaraRadera
 5. Låter som en helt underbar dag! Å att hitta ditt borttappad halsband måste ha kännts helt underbart!

  SvaraRadera
 6. Åh. Lycka det där med ditt halsband. Just de dära kärleksgåvorna, vill man inte bli av med. Har själv ett halsband från maken, där han designat hänget själv (alltså inte gjort själva handarbetet, men du fattar). Två gånger har låset gått sönder, och jag har av en slump hittat det innanför jackan. Visst. Det är bara ett halsband. Men det är en bit av mig och min man med.

  SvaraRadera
 7. Skönt att läsa om bra dagar :)
  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 8. Vad skönt att halsbandet kom tillrätta!!

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...