Alla vi som gillar Maria

fredag 29 april 2016

Sådan mamma sådan dotter.....

Herregud vilken tid det tar att förvandla flickrum till nästanvuxenrum. Allra längst tid tar det att bestämma vad som tillhör flickrum och vad som tillhör nästanvuxenrum. Vi är oense om det mesta och jag försöker verkligen att inte lägga mig i för mycket. Min dotter har - precis som sin mamma - ganska svårt att skiljas från saker och vill spara allt från kvitton från vår Londonresa till små porslinsfigurer. Eftersom jag inte har något förhållande till dessa saker tycker jag "det-där-är-väl-i-alla-fall-inget-att-spara-på?!?!" men å andra sidan vet jag hur många saker jag sparar på som utomstående skulle avfärda som mindre viktiga. Det felas fortfarande en hel del grejer i rummet och jag inbillar mig att det blir lättare så fort hyllor och sånt är på plats. Vi får väl se hur det blir med den saken......

Men nu är det i alla fall fredag och då är det ju som vanligt dags för en fräckis! Håll tillgodo!!Anders till kvinnan bakom disken på Pressbyrån:

- Tre paket kondomer tack!
- Vill du ha en påse?
- Nej tack det behövs inte. Hon ser rätt så bra ut!

Ha den allra bästa fredagen ♥

6 kommentarer:

 1. Ha ha! Tak för ett gott skratt och ha en trevlig fredag :D

  SvaraRadera
 2. Det blir säkert bra när det blir klart!

  SvaraRadera
 3. Inte alltid lätt att vara mamma, speciellt då du känner igen dig...

  Fräckisen - hahaha:-)

  SvaraRadera
 4. Hahaha, fräckisen var skoj.
  Ha en trevlig fredag och kram

  SvaraRadera
 5. Underbar fräckis haha tAck set behövde jag ❤️❤️❤️
  Det finns ALLTID plats för dig ❤️❤️

  SvaraRadera
 6. Skräp för någon betyder väldigt mycket för någon annan ;-)
  Kram J

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...