Alla vi som gillar Maria

onsdag 6 april 2016

Rätt svar på Guess What #14

Trots de snälla ledtrådarna var det ingen som gissade rätt igår. Jag skrev ju att ni skulle få HÖRA en ledtråd och att dottern skulle lyssna på musik hela vägen till Malmö och trodde därför att någon skulle gissa på hörlurar!! För det var just mina hörlurar som var på bilden!!


Nu gjorde hon faktiskt inte utan vi hade ett riktigt trevligt mamma/dotter-samtal hela tågresan till Malmö. Vilket inte är så långt BP - det hade däremot varit långt att ta oss till 08 för att besöka en käkkirurg. Jag vet att jag verkar världsvan men jag bor faktiskt i Skåne ;-)
Nu sitter jag på tåget på väg hem så jag berättar mer om hur det gick för dottern i ett senare inlägg.

5 kommentarer:

 1. Det var svårt. Jag har hörlurar, flera par, men använder dem aldrig nuförtiden.
  Men det var väl fint att ni fick extra mamma/dottertid!!!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Haha ... jaha! Nu tillhör jag kanske den enda människan i världen som inte äger ett par hörlurar, men det där hade jag aldrig kommit på!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oooops igen! Och hahaha vad gäller min kommentar igår. Blandar fortfarande ihop er två - Sanna och dig alltså. Nu är ni ju själsfränder irl å då är det ju inte så konstigt alltså - ja, att jag inte kan hålla isär er;-)

  SvaraRadera
 4. Helt fel från mig! Men jag hänger på nästa vecka igen. Har för egen del lurar modell ä...
  Hoppas det gått bta för er idag.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Den var svår för några sådana hörlurar har jag aldrig sett! Mitt förslag på hänglås var i alla fall helt galet ;-)

  Kram

  SvaraRadera

Känn dig fri att hålla med eller att tycka annorlunda - det går bra vilket som!! Det viktiga är att du lämnar en kommentar som speglar vad DU tycker och tänker! Det går alldeles utmärkt att lämna en kommentar fast du inte har en egen blogg eller ett Googlekonto!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...